Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira tág a barátnőm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira tág a barátnőm, hogy szinte nem is érzem, mit tehetnénk?

Figyelt kérdés

Három hónapja alkotunk egy párt, két hete feküdtünk le először, és borzasztó nagy csalódás volt az egész. Nem is tudtam elmenni benne, a szájával fejezte le.

Nem akarom megbántani ezzel, de valahogy mégiscsak fel kellene hoznom, mert számomra így meglehetősen pocsék a szex.

Ő azt mondja, hogy jó velem, meg tetszik neki, hogy figyelmes vagyok és sokat foglalkozom a testével.

Csiklóorgazmus eddig minden alkalommal volt.

Nekem eddig három barátnőm volt, mindhárommal intenzíven éreztem a behatolásokat, szűknek éreztem őket, szóval nem is értettem elsőre, hogy miért nem érzem, hogy benne vagyok. Nagyon minimálisan érzem a punciját, olyan mintha csak éppen hozzáérne a péniszemhez, nem igazán intenzív. Ujjaztam is, és elsőre két ujjal csináltam, de minden akadály nélkül befért mind az öt ujjam is, nem akartam bedugni az öklöm, de akár az is elfért volna benne.

Gondolom számára ez természetes, és nem hiszem, hogy zavarja, vagy nem tudom.. de teljesen normális volt, hogy már elsőre is mikor kb 10 perc dugás után kihúztam a kukacom, egyből lehúzta a gumit és mondta, hogy dőljek hátra majd szájjal befejezi nekem.

Tényleg nem szeretném megbántani ezzel, igazából nem tudom, hogy közöljem vele.. meg azt is gondolom, hogy tornával ez biztos javítható volna, csak hát.. érzékenyebb lelkületű lány és nem akarom összetörni vagy ilyesmi.

De őszinte leszek, számomra a szex így nem túl élvezetes..

2019. márc. 2. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, de ha férfiként nem érzel semmit, akkor az is elég gáz, főleg ha tudod, hogy a péniszed sem egy rekorder vastagságban.
2019. márc. 2. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan pózok, amikben jobban összeszorul a hüvely, és szűkebbnek érzed. Keress rá a neten, rengeteg van.

Nagyon becsülendő, hogy odafigyelsz az érzéseire, és nem támadod le rögtön. Ha lassan, fokozatosan adod elő neki, talán nem bántódik meg. Éreztesd, hogy szereted és kívánod, és ne azt hangsúlyozd, hogy rossz vele a szex, hanem hogy lehetne még jobb.

Az intim torna tényleg segít, de sok gyakorlás és türelem kell hozzá. A jó hír, hogy akármikor csinálhatja (buszon ülve, matek órán, munka közben, elalvás előtt, stb.) De sajnos időbe telik, mire érezhető a különbség, ezért könnyen elmehet a kedve.

Amíg nincs más megoldás, addig a jól megválasztott pózokkal is sokat lehet javítani.

2019. márc. 2. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Intim tornázzon, gésa golyót is használhatna...
2019. márc. 2. 20:48
 14/20 laszlo racz ***** válasza:
40%
dugd segbe ot biztos szükeb.
2019. márc. 3. 07:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Lefejezte szegény bránert? Ez igazán nem volt szép tőle.
2019. márc. 3. 20:04
 16/20 anonim ***** válasza:

A régi mondás szerint kis pötsch-höz nagyító, nagy punához timsó.

Lehet hogy könnyen tud majd szülni.

A hüvelytorna kicsit javíthat.

Az anált felvethetnéd, de ott nagyon lassan tágítgatni, hogy ne vedd el tőle a kedvét. sok olaj, síkosító.

Vagy elválnak útjaitok. 18 évesen belevágni egy életbe rossz szexszel nem ajánlatos! De ha adja a kipufogóját ott jól ellehetsz egy életen keresztül. És még menstruációkor is működik! :)

2019. márc. 3. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Ő a negyedik csaj, akit kúrsz, nehogy már sajnáljalak! 1 nővel voltam összesen, és 2 éve nem szexeltem, és sok itt a szűz is...

28F

2019. jún. 16. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Offos minél hamarabb cselekedni kell.. Tudom kellemetlen de idővel még nehezebb lesz
2019. jún. 16. 16:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hernyó leszek: A tiéd mellé tolj be neki egy műfarkat is!
2019. jún. 16. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:
mekkora?
2023. márc. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!