Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira tág a barátnőm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira tág a barátnőm, hogy szinte nem is érzem, mit tehetnénk?

Figyelt kérdés

Három hónapja alkotunk egy párt, két hete feküdtünk le először, és borzasztó nagy csalódás volt az egész. Nem is tudtam elmenni benne, a szájával fejezte le.

Nem akarom megbántani ezzel, de valahogy mégiscsak fel kellene hoznom, mert számomra így meglehetősen pocsék a szex.

Ő azt mondja, hogy jó velem, meg tetszik neki, hogy figyelmes vagyok és sokat foglalkozom a testével.

Csiklóorgazmus eddig minden alkalommal volt.

Nekem eddig három barátnőm volt, mindhárommal intenzíven éreztem a behatolásokat, szűknek éreztem őket, szóval nem is értettem elsőre, hogy miért nem érzem, hogy benne vagyok. Nagyon minimálisan érzem a punciját, olyan mintha csak éppen hozzáérne a péniszemhez, nem igazán intenzív. Ujjaztam is, és elsőre két ujjal csináltam, de minden akadály nélkül befért mind az öt ujjam is, nem akartam bedugni az öklöm, de akár az is elfért volna benne.

Gondolom számára ez természetes, és nem hiszem, hogy zavarja, vagy nem tudom.. de teljesen normális volt, hogy már elsőre is mikor kb 10 perc dugás után kihúztam a kukacom, egyből lehúzta a gumit és mondta, hogy dőljek hátra majd szájjal befejezi nekem.

Tényleg nem szeretném megbántani ezzel, igazából nem tudom, hogy közöljem vele.. meg azt is gondolom, hogy tornával ez biztos javítható volna, csak hát.. érzékenyebb lelkületű lány és nem akarom összetörni vagy ilyesmi.

De őszinte leszek, számomra a szex így nem túl élvezetes..

2019. márc. 2. 13:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
3%
Ajaj szerintem már eltervezted, hogy otthagyod, csek most a megerősítésre vársz. Nem lehet, hogy előtte khm... sok forgalmat bonyolított le a leányzó?
2019. márc. 2. 13:36
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elhagyni. Egy barátja volt eddig, és 18 éves.
2019. márc. 2. 13:38
 3/20 anonim válasza:
25%
nincs olyan hogy egy no tag, a farkad kicsi vagy tul sokat maszturbaltal es hozzaszoktal a nagyon eros szoritashoz
2019. márc. 2. 13:54
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Csináljátok zárt combokkal!
2019. márc. 2. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Sok forgalmat bonyolít? Akkor , aki szül, abban már harangozni lehet? Fogalmad sincs az anatómiáról.
2019. márc. 2. 14:25
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Milyen magas és hány kg a lány? A testalkata milyen?

Ebből is látszik,hogy nem a kor miatt lesz valai tágabb fajta.

2019. márc. 2. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
Milyen vastag a péniszed?
2019. márc. 2. 15:15
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
Fontos lenne tudni, hogy neked milyen vastag, nem biztos, hogy a lánnyal van a baj.
2019. márc. 2. 15:44
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Kicsi a péló és rögtön a csaj a s**r? Enyje öcsém, te sem fogsz nagy karriert futni..
2019. márc. 2. 15:54
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Végre egy nő aki kitágul azt egyből megy a kritika
2019. márc. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!