Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Prostituáltaknak mi a jövő képük? A öregkora nézve?
Általában a Prostituáltaknak nincsen hivatalos munkájuk vagy munkanélküliek vagy kapnak valami segélyt de így nem lesz nyugdíjuk és ugye a Prostitúció az arról szól hogy a testét árulja egy nő , na de ha az a test már 60-70 éves ráncos logós akkor az már a kutyának sem kell és a emberek inkább fizetnek egy fiatalnak mint egy öregnek.
Egy 30-35 pluszos fogatlan lezülött prostituált is szerintem azért hagyta abba a szakmát 2 évvel ezelőtt mert már nem volt kuncsaftja és mesélte is nekem hogy már 3 évvel ezelőtt sem ment neki jól a szakma mert nagyon kevesen voltak ezért másodállásban elment hagymát szedni.
Szerintem egyébként ez úgy történik, hogy nagy tervekkel, szép reményekkel vágnak bele, hogy majd ennyit tesznek félre, meg annyit raknak a bankba. Csak aztán ez -valahogy mindig holnapra marad. Majd holnap elkezdek spórolni, stb. Január elsején talán valóban el is kezdik, de valami "halaszthatatlan" mindig közbejön, amire elköltik a pénzt.
Sajnos, ami/aki könnyen jön az ember életében, annak nincs becsülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!