Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Prostituáltaknak mi a jövő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Prostituáltaknak mi a jövő képük? A öregkora nézve?

Figyelt kérdés

Általában a Prostituáltaknak nincsen hivatalos munkájuk vagy munkanélküliek vagy kapnak valami segélyt de így nem lesz nyugdíjuk és ugye a Prostitúció az arról szól hogy a testét árulja egy nő , na de ha az a test már 60-70 éves ráncos logós akkor az már a kutyának sem kell és a emberek inkább fizetnek egy fiatalnak mint egy öregnek.

Egy 30-35 pluszos fogatlan lezülött prostituált is szerintem azért hagyta abba a szakmát 2 évvel ezelőtt mert már nem volt kuncsaftja és mesélte is nekem hogy már 3 évvel ezelőtt sem ment neki jól a szakma mert nagyon kevesen voltak ezért másodállásban elment hagymát szedni.

2019. márc. 2. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ők a mostnak élnek. Ha a jövőjük és a finansziális dolgok érdekelnék őket, akkor más területen mozognának.
2019. márc. 2. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
2 évig dolgoztam prostituáltként külföldön.Soha életemben nem drogoztam,inni is csak mértékkel ittam.Ennyi idő alatt vettem egy lakást,egy autót,és félre is tettem némi pénzt.Jelenleg tanulok,mellette tisztességes diákmunkát végzek,hogy ne a megtakarításomból éljek.Nem az én példám a gyakoribb eset,ez igaz,de nem is a legritkább.És persze az sem mindegy hogy milyen nőről szól a kérdés?Mert van a lecsúszott,szerencsétlen,butácska drogos,akinek a strici majdnem minden fillérjét elveszi,van a 35 évesen is szexi ‘milf’ aki esetleg lakáson dolgozik és bőven van rá kereslet,vagy például van aki fog egy gazdag ügyfelet és éli világát (mint ahogy itt is írta egy hozzászóló),stb. stb.Értem hogy ez nem egy ‘szép szakma’,sok az előítélet,de nem minden prosti egy kaptafa,mind különböző emberek vagyunk,különböző igényekkel és célokkal.
2019. márc. 2. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Te, Tücsök, te tényleg mész Párizsba? Ha találkozol La Fontaine-nel, mondd meg neki, hogy az apja fa5zát!
2019. márc. 3. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha van eszük félreraknak pénzt és befektetik.
2019. márc. 4. 07:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyébként ez úgy történik, hogy nagy tervekkel, szép reményekkel vágnak bele, hogy majd ennyit tesznek félre, meg annyit raknak a bankba. Csak aztán ez -valahogy mindig holnapra marad. Majd holnap elkezdek spórolni, stb. Január elsején talán valóban el is kezdik, de valami "halaszthatatlan" mindig közbejön, amire elköltik a pénzt.

Sajnos, ami/aki könnyen jön az ember életében, annak nincs becsülete.

2019. márc. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!