Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tippeket adni, hogy szeretik a lanyok az oralt?
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 21:02
1/4 anonim válasza:
Ne csak fel le járjon a nyelved. Csókold, szívd gyengéden és ujjazd közben. Nekem az exem pl joghurtos poharon gyakorolt elötte azt mesélte. Nemtom mennyire használ az de isteni technikája volt. 22/L
2/4 anonim válasza:
A jogurtos poharat nem javaslom, mert elvághatod rajta a nyelved! Ha kell, erről tudok küldeni egy egész pdf doksit, ahol leírják, hogyan kell jól... (de szerintem neten is megtalálod). A lényeg, szerintem az, hogy ne váltogass folyton technikát és finom kezdj bele.
3/4 anonim válasza:
Lassan kezdd és gyengéden! Vegyél fel egy monoton technikát és ne hagy abba, ujjazhatod is közben finoman...
Figyeld a reakcióit, ha látod rajta, hogy tetszik neki akkor semmiképp ne állj le!
Addig csináld, ameddig el nem élvez.
Legalábbis én így szeretem.
4/4 anonim válasza:
Ha megtalálod a csiklót azt nagyon szeretjük. A legtöbb pasi kedvéért körbe kéne rajzolni piros filctollal és akkor is kikerülnék.
Kinek hogy esik jól, nincs rá recept. Nekem sem tetszik minden alkalommal ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!