Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legszebb nő számotokra (híresség)?
Kérlek ne ilyen válaszokat adjatok, hogy a párom stb.
Ismert hölgyek közül.
Én is csatlakoznék, számomra:
Margot Robbie
Scarlett Johansson
Penélope Cruz
Salma Hayek
Ana de Armas
Natalie Portman
:)
Srácok! Eddig 115 különböző név érkezett. Érdekes, néhány helyen eléggé meglepő eredmények születtek. Nem volt egyszerű az összegzés, de itt van, ABC sorrendben, hogy könnyebb legyen követni:
AKIK 1 SZAVAZATOT KAPTAK(92-en):
Abella Danger, Adriana Ugarte, Alexandra Breckenridge, Alexandra Daddario, Alicia Vikander, Ava Max, Avril Lavigne, Bella Thorne, Béres Alexandra, Blake Lively, Borbás Marcsi, Brigitte Lahaie, Cate Blanchett, Cheryl Cole, Christina Hendricks, Claire Holt, Cserpes Laura, Csézi Erzsébet, Daisy Ridley, Dana Hamm, Danai Gurira, Dania Ramirez, Denise Milani, Dove Cameron, Drew Barrymore, Edwige Fenech, Elizabeth Hurley, Elizabeth Moner, Emma Mackey, Eva Green, Eva Mendes, Evangeline Lilly, Exatlon Dorci, Frances Baerecke, Gregor Bernadett, Gwen Stefani, Hayley Williams, Irina Shayk, Jennie Kim, Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Julia Roberts, Kate Winslet, Katsumi, Katy Perry, Keszthelyi Vivien, Kim Basinger, Kim Kardashian, Kissa Sins, Krystal Boyd, Madonna, Maia Mitchell, Maria Sharapova, Maya Gold, Meryem Uzerli, Mia Wasikowska, Michelle Wild, Mila Kunis, Molnár Csilla, Naomi Scott, Natalie Dormer, Nemes Anna, Nicole Scherzinger, Nikolina Djogo, Nina Hartley, Olga Seryabkina, Palotás Petra, Pamela Reif, Patty Michova, Penny Pax, Phoebe Tonkin, Polyák Lilla, Pristine Edge, Prscsák Mónika, Rita Ora, Rosalyn Sanchez, Sabrina Carpenter, Salma Hayek, Samantha Fox, Sárközi-Nagy Ilona, Sharon Stone, Sofia Carson, Sommer Ray, Sophie Turner, Svetlana Bilyalova, Sydney van den Bosch, Szász Júlia, Vad Katalin, Vita Alvia, Yvonne Strahovski, Zoe Kravitz
AKIK 2 SZAVAZATOT KAPTAK (12-en):
Ana de Armas
Dakota Johnson
Dobos Marianne
Emilia Clarke
Freya Allan
Jennifer Aniston
Kate Beckinsale
Kate Middleton
Kerekes Vica
Lovas rozi
Megan Fox
Várkonyi Andrea
3 SZAVAZATTAL RENDELKEZŐK (7-en):
Lana Parrilla
Katheryn Winnick
Kaya Scodelario
Monicca Belucci
Nina Dobrev
Penélope Cruz
Selena Gomez
VÉGÜL A DOBOGÓ:
3. helyen holtverseny alakult ki 5-5 szavazattal Ariana Grande és Natalie Portman között, az én szavazatom az utóbbira esik.
2. helyen Scarlett Johansson végzett 6 szavazattal
1. helyen Margot Robbie 7 szavazattal
Köszi az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakban is őket!
Ebből látszik hogy nem vagyunk egyformák, nagy a szórás.
A te sorbarendezésedben több rációt látok mint a blikk szintű lapokban hogy "a magyarok szerint ők a legjobb nők"
És sorba raknak pár olyan celebet akikről azt se tudja az ember hogy kicsoda vagy micsoda...
Szóval gratulálok a munkádhoz, mosokyogtam amikor olvastam
Lana Parrilla
Abella Danger
Nina Dobrev
Gratulálok a sok válaszhoz.
Nekem Yvonne Strahovski a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!