Szerintetek ki a legszebb női híresség ezek közül? És melyikről mi a véleményetek? 7. kommentelőnél én is nyilatkozok.
Szépnek találom Avril Lavigne-t, Kim Kardishian-t, Jade Thirlwall-t, Ariana-t és egyszerre vonzónak és taszítónak Cara Delevingne-t.
Nicki Minaj és Jesy Nelson kifejezetten csúnyák számomra.
A többi átlagos.
Nem szeretem a túlsminkelt nőket, így megpróbáltam smink nélküli képeket keresni, azok alapján hoztam véleményt.
Legszebbnek Avril-t találom, és szerintem ezerszer gyönyörűbb smink nélkül. :)
Na, tehát lusta vok megvárni a 7 kommentelőt, így én is nyilatkozok.
Avril: Szerintem is ő a legszebb, egy istennő. Nagyon tetszik a haja, alakja, arca, stílusa.
Nicki: Szerintem ő is szép, bár nem egy soványság, de attól még nem csúnya. Az arca szerintem kimondottan szép. A haja se rossz, bár a mostani kicsit furcsa. A stílusa nekem valamikor túl extrém.
Jasmine: Szerintem szép, a stílusa is jó, a haja is szép. Tetszik, csak szerintem nem jó az alakja, mert vékony.
Megan: Szép ő is, főleg haja, szemei miatt, de főként a szemei miatt, arcra hasonlít egy osztálytársamra. De olyan átlagos szépség. De mégis szexi.
Cara: Nekem tetszik, hogy nem tucat, a vastag szemöldöke ellenére is vonzó.
Gigi: Szép, csak kicsit távolülőek a szemei, és kicsit túl duci az arca, ahhoz képest, hogy milyen jó az alakja.
Kim: Gyönyörűnek tartom szintén, hogy annak ellenére, hogy nem olyan pálcika, mint a legtöbb mai lány. Tetszik a stílusa.
Anna: Hát, nem olyan vékony annak ellenére, hogy modell és sportoló. De amúgy szép, de tucat.
Jesy: Na ő abszolút nem tucat. Szép, csak van rajta felesleg, bár fogyott az utóbbi időben. Tetszik a stílusa meg a haja. Az arca nem annyira hibátlan, de nem csúnya.
Jade: Szép nő, az együtteséből ő a legszebb, de semmi különleges nincs benne.
Selena: Szépnek tartom. Illetve van benne valami megmagyarázhatatlan vonzerő.
Ariana: Szép, de sok átlagos lány is néz ki úgy, mint ő.
Rihanna: Szép, csak kicsit husi, és az orra is széles egy kicsit.
Jennifer: Szép, nőies, annak ellenére, hogy ő se vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!