Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért nem vevő még a szerepjátékokra?
Nem tudom.. lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindig olyan lányokkal sodort össze az élete akikben egy cseppnyi fantázia sincs, de már kezdem unni, hogy egy ici-pici extrát sem lehet vinni a szexbe, mert az egész állandóan csak a béna kölcsönös orálról és egy kis dugásról (3-4 pózban) meg a végén simi tapiról szól, de konkrétan ennyi.
Ha felhozok valami újat, szerepjátékot akkor az már hová gondolsz kategória. Extrább, perverzebb dolgokról már nem is beszélve.. Nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb nőnek még egy fehérneműt felvenni is nehezére esik, most komolyan miért félnek a nők ennyire? Nem hiszem el, hogy ennyire alacsony az ingerküszöbük.. Hogy a legtöbbjükben alig van kreativitás, borzasztó!
Vannak emberek, akik számára a szex nem az élet centrális, kardinális, elengedhetetlen eleme, és az energiáikat nem egy végtelen és értelmetlen vágy folytonos kielégítése felé fordítják.
Javaslom fordulj valami lakásos prostituálthoz, ha ilyen lelki törést okoz ez neked.
23/F
Ezekszerint eddig csak ilyen prűd csajokkal futottál össze, mert hidd el h vannak olyan csajok is akik imádják a perverzebb, szerepjátékkal fűszerezett szexet.
Én is ilyen vagyok.
Ezt ki kell fognod.
23L
Próbáltam már több csajjal.. és nem 2-3 alkalom után ítélkezem, de egyszerűen szépen lassan sem lehetett elindulni.
Keresek-keresek, csak már unom, hogy állandóan nem-nem nem és nem a válasz:D
Nekünk lányoknak meg kell ehhez hozni a kedvet.
Na meg olyan szerepet kell választani amibe hitelesen bele tudtok helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!