Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A farok méret egyenes arányban van az élvezettel?
Jézusom, dehogy. Az átlag nálunk Magyarországon 16-17 cm, ahogy ennél nagyobb lesz, úgy válik fájdalmassá, élvezhetetlenné egyre több nő számára az aktus.
A méret-élvezet grafikon szerintem inkább valami ilyesmi formát venne fel: [link]
28 cm-t szerintem kevés nő képes egyáltalán fájdalmak nélkül elviselni, nem még hogy élvezni...
Ez hogy van, hogy ugyanaz a kérdés megjelenik 100-szor a gyakorin?
A női orgazmus elérhető himvessző nélkül is!
Mega-giga orgazmusokat lehet átélni ujjal-nyelvvel való izgatástól. Asegédeszközök igánybevételéről még nem is beszéltünk.
Az is fontos, hogy a partnerek kommunikáljanak az érzésekről, mert a másik élvezetét (nő) csak láthatjuk érezni nem igazán sokat lehet fizikailag belőle. Talán a leglátványosabbak a megjátszott orgazmusok, de én köszönöm, abból nem kérek! :)
15 éves fiúknál még elmegy ha farok mérettel vannak, na de hogy felnőttként... Ott már probléma van. A butaság és tapasztalatlanság is eredményezhet ilyen kérdést. Az ujjaink hosszúságát is lehetne lesegetni hogy kinek hosszabb meg szebb. Mégsem teszünk említést róla és a méretünkről sem. Mindenkinek annyi amennyi. Azt kell használni, ami jutott.
Mellesleg nem számít a méret! 10 centissel is lehet örömet okozni nőnek, a lényeg ki hogy használja.
"Ha valakinek 20-28cm-es farka van, az azt jelenti, hogy a nője mega óriási orgazmusokat él át?"
Nem, azt azt jelenti, hogy a nő méhe komoly pofonokat kap, ha a férfi megpróbál tövig behatolni. A hüvely érzékeny pontjai nem a mélyén találhatók, hanem az elülső részén, így egy átlagos méretű farokkal bárkit ki lehet elégíteni. De a hossznál sokkal fontosabb az átmérő, és a farok alakja, hogy egyszerre a hüvely mely területeit képes ingerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!