Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 21 évesen is szűz vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 21 évesen is szűz vagyok akkor nekem már reménytelen hogy legyen feleségem valamikor?

Figyelt kérdés
Lett volna lehetőségem alkalmira sőt szexkapcsolatra is de nagyon elbénáztam. :( csak orálig jutottunk.
2019. márc. 1. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Drágám.

Előtted az élet.

Feleség ez aranyos. Mai pasik meg 30+-osan SE érzik magukat késznek egy házassághoz se csaladalapításhoz. Persze vannak kivételek. De ritka.

N

2019. márc. 1. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen
2019. márc. 1. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvő elég drága buli. Meg így a 21. században értelmét is vesztette. Amúgy 21 évesen még bőven nem kellene elkeseredned, de a gép előtt ülés helyett mondjuk ha elmész valami szórakozóhelyre ismerkedni vagy letoltod a tindert az célravezetőbb.
2019. márc. 1. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Most meg eleg, ha baratnod lenne, hazassagon meg raersz gondolkodni. Ne benazza (ahogy irtad) es eloszor erd be egy baratnovel. :) Az oralnal meg juss tovabb.

33N.

2019. márc. 1. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség, egy egészséges, életrevaló férfi bármely korban szórhatja magvait, egy szülésre termett idomokon belül.
2019. márc. 1. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne azt várd, hogy a lányok kopogjanak az ablakodon, hanem menj olyan helyekre, ahol sok van belőlük, aztán ismerkedj és ne tétovázz. A helyzeted cseppet sem reménytelen, hiszen csak 21 vagy. A szüzesség nem probléma, nálad se legyen az!

F.

2019. márc. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!