Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne jobb egy 24 éves szűz férfinek: ha egy szűz lánnyal vagy egy tapasztaltal kezdene?
Ha jól sejtem te nem önszántadból tartogattad eddig a szüzességedet.
Akkor viszont teljesen mindegy, ha így próbálsz csajozni, se szüzet, se tapasztaltat nem szedsz fel.
27N
Nyilván nem önszántából, biztos 20 évesen mikor megtetszett egy szép lánynak, ő rázta a fejét, hogy "nem, én inkább szűz maradok". Istenem, milyen kommentek vannak.
Egyébként, szerintem neked szűzzel jobb. Lányból is léteznek olyanok, akik szeretnének élni, csak mivel összesen van 1-2 barátnőjük, de nincs közösségük és sose volt barátjuk, nem mernek szépnek mutatkozni sem. Az a fontos hogy hozzád hasonló legyen, és ne legyen kattant, mert arra ráfázhatsz rendesen.
Szerintem a lényeg hogy szeressétek illetve bízzatok egymásban.
Annak idején őrültem hogy a párom tapasztalt mert úgy mond tudjam mit meg hogy így elég ha én értetlenkedem...
De ha Szűz lett volna akkor se lett volna baj. Akkor együtt bénàztunk volna és nevettünk volna. Nem görcsöltünk volna annyira.
Szóval mind 2 jó de bizalom nélkül sehogy se fog menni
N
Keresgélj a rosszlányokon. Hívj fel egy olyat aki vállal szüzeket (adatlapon írják), menj el, mond el, hogy mi a helyzet és meglásd csodákat művel veled.
A mai lányok vagyoni helyzet alapján választanak partnert. Mindenki másnak ott a rosszlányok! Komolyan mondom még olcsóbban is jössz ki belőle!
szerintem kezdj olyannal, akibe szerelmes vagy.
Nézzenek oda, 24 éves, tapasztalatlan és még itt válogatni akar, hogy kit és hogyan döntsön meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!