Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlesre sokan ajanlatok, hogy menjen el a pasi, es utana a masodik menetnel jobban fogja birni. Öszinten, a pasik mekkora resze kepes masodik menetre?
Figyelt kérdés
Nem feltetétlen rögtön,de mondjuk egy fel ora,ora mulva.A visszartas nem, vagy,csak minimalisan megy neki.De annyira sokszor hallom tanacskent a kerdesben felvetett dolgot, amit azert nem ertek, mert viszonylag sok pasi van,akinek joval több regeneraciora van szüksege.2019. febr. 28. 13:55
11/16 anonim válasza:
Azért az ilyen pasikat sajnálom. Én 30-40 percet tudom egyhuzamban és akár 4-5 menetet is 🤷🏼♂️ Rossz lehet ez hogy pár lökés és szevasz van 😕
12/16 anonim válasza:
Én sem bírok második menetet. Ha nagyon akarom, még valamennyire kemény bírok maradni, de egyáltalán nem esik jól a szex pár percig olyankor, mintha túl érzékeny lenne a farkam. Az egésszel csak annyi a probléma, hogy én is csak pár percig bírom.
13/16 A kérdező kommentje:
Mi most vártunk utána egy 30-40 percet, tökéletesen működőképes volt, és kb 10-15 percig bírta:) Lehet, nem hangzik soknak, de ahhoz képest, h előtte kb 10 mp alatt elment,elég jó teljesítmény. Arra törekszünk, hogy kitoljuk az első menet idejét is, de ha nem sikerül, van ilyen opció is. Pihenjetek utána egy szűk órácskát, és szerintem a következővel nem lesz gond.
2019. márc. 3. 08:33
14/16 anonim válasza:
Voltam pasival aki ki sem vette két menet közt. :) És ugyan ez a pasi volt hogy berakta és elment. Hmm. Ez ilyen. De mindig jó :)
15/16 anonim válasza:
Hát erre való a lidokainos koton. Kicsit elzsibbasztja a kukac végét. Durexnek vannak ilyen időhúzós kotonjai (Durex Extra Time)
...vagy egyszerűen csak fújtok egy kis lidokaint egy fülpiszkálóra és éppenhogy hozzá érintitek a húgycső nyílás mellett balra és jobbra lévő két kis dudorhoz.
Kellőképpen le fog zsibbadni, hogy tovább bírja a pasid.
16/16 anonim válasza:
Okosabb volna ha először kézzel, szájjal ő keltene orgazmust neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!