Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van párom de kevés a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom de kevés a szex, maradjon titokban hogy masztizok?

Figyelt kérdés

Jó pár éve együtt vagyunk, van hogy 2-3 hetente szexelünk csak. Nekem ez nagyon kevés szinte minden nap masztizok van hogy többször is. Akartam venni valami segédeszközt hogy jobb legyen de nem akarom hogy megtalálja. Nem igazán akarom hogy tudjon a masztiról. Ti elmondanátok? valaki hasonló helyzetben?

21/l

2019. febr. 28. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
igen mi is hasonló helyzetben voltunk, de meg tudtuk oldani
2019. febr. 28. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Nyisd ki a szar h dugjon többször meg

Amúgy meg mindenki szokott maszturbálni azok is akik rendszeres nemiéletet élnek.

2019. febr. 28. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Szád
2019. febr. 28. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Párod miért nem igényli a gyakoribb szexet, nem kérdezted még? Nekem ha van bnőm, én csinálnám egész nap vele.

Mindképp beszéld meg vele, mert a kevés vagy rossz szex előbb utóbb szakításhoz vezet.

Mondjuk ismerek olyat akik azért szakítottak 7 év után, mert a gyerek nem jegyezte el a csajt ennyi idő után sem. :D

2019. febr. 28. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, ez a kapcsolat nem működik, lapát. Nehogy gyereket szülj neki vagy hozzámenj, ez csak kínszenvedés így.
2019. febr. 28. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Felhőcske megint hülyeséget ír.😂Miért masztizna már mindenki, aki párkapcsolatban él?! Miért beszélsz te mások nevében?!
2019. febr. 28. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha neked kevés a szex akkor szólj a pasidnak, h mi lenne ha gyakrabban is szexelnétek.

Azt hiszed h a pasid nem masztizik? miért olyan nagy titok az h csinálod e vagy sem?

Nem kötelező mindent tudnia.

L

2019. febr. 28. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Én segítek megoldani a szexhiányod. Voltam már ,,tűzoltó".
2019. febr. 28. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok én is. Most egy hónapja nem voltunk együtt. Szenvedek nagyon.

31f

2019. febr. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!