Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szerelmetekkel veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Ha igen meddig voltatok mégy együtt utána ? Ha nem akkor nem bàntad meg ?2019. febr. 27. 20:59
11/19 anonim válasza:
Igen a szerelmemmel, és utána még 3 évig voltunk együtt.
12/19 anonim válasza:
2 pasi vette el egyszerre...mindkettőt szerettem... 18 voltam
13/19 anonim válasza:
Nem a szerelmemmel volt, sőt... egyáltalán nem szexeltem még olyan emberrel, akibe szerelmes voltam, vonzódtam persze nagyon. A lényeg, hogy semmit nem bántam meg. Ez nem olyasmi, amit ennyire túl komolyan kell venni, hogy azt hiszed, hogyha nem azzal fekszel le először, akibe szerelmes vagy, akkor el van rontva az egész szexuális életed. Ettől függetlenül persze jó, ha bízol a partneredben.
Egyébként hogy őszinte legyek, fél napja ismertem a srácot, akivel először lefeküdtem, mikor megtörtént. Sosem csinálnám vissza! Gyönyörű volt, még verset is írtam róla.
14/19 anonim válasza:
Igen vele. Azóta is együtt vagyunk (1 éve) és nyilván örülök, hogy így történt mert egyáltalán nem fájt és biztonságban éreztem magam mellette közben és utána is
15/19 anonim válasza:
Igen az elsővel 16 évesen, fél év után feküdtünk le utánna még több mint 1 évig együtt voltunk, nem bántam meg
16/19 anonim válasza:
Én szerelmes voltam, ő fellángolt volt csak szerintem . De nem bántam meg. Mai napig megy a huza vona , ennek már áprilisban lesz 3 éve. 😀 15 éves voltam .
17/19 anonim válasza:
Igen. 5 éve történt, azóta is együtt vagyunk.
18/19 anonim válasza:
Nem. Mivel akibe szerelmes voltam, azzal nem sikerült összejönni, így sokáig nem érdekelt senki. 25 évesen kíváncsiságból feküdtem le valakivel, aki nagyon kitartóan csapta nekem a szelet. Nem bántam meg, de nem élveztem vele a szexet soha. Ennek ellenére 4 évig együtt voltunk, mert az elveimmel ellenkezett az, hogy csak úgy szexelgessek elkötelezettség nélkül, így miután lefeküdtünk, kötelességemnek éreztem, hogy a barátnője legyek. Az igazi szexet csak akkor ismertem meg, amikor viszonzottan szerelmes lettem.
19/19 anonim válasza:
Nem voltunk kapcsolatban, vonzódtunk egymáshoz, de egyikünk se akart többet, ezt meg is beszéltük.
Én 17 voltam, ő 19, most 22 vagyok és még mindig jó emlék.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!