Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig ugyanaz a menete a szexnek?
Friss kapcsolatban vagyunk.
Nem olyan sokszor szexeltünk meg, jó vele.
De mindig ugyanaz az a sorrend.
En nem vagyok egy domináns típus
Miert szeretheti így?
20l, o 22f
Kihagytam a lényeget.
3 póz es ugyanabban a sorban.
Mert nem nyitod ki a szád, és nem mondod el neki h más sorrendben szeretnéd csinálni, és más pózokat is kiakarsz próálni így azt hiszi h csak ezeket élezed.
L
4 póz igazabol
Misszionarius, kutya, hátulról ugy hogy a hasamon fekszem es lovaglóban fejezzuk be
Változtass te. Szólalj meg. Mondd el neki, mit szeretnél. Basszus ne már, azért van szánk, hogy kommunikáljunk(na meg hogy táplálkozzunk, az remélem megy).
Nem fogja magától tudni, hogy ez így nekem nem elég változatos, ha nem mondod el neki. Gondolom ezt szokta meg, lehet, hogy az exe így szerette, ezért csinálja így, hátha neked is így lesz jó. De a nők különböznek, mondd el neki, neked mi a jó.
Na ez az . Az elozo parom annyi mindenre megtanított, vele elmondtuk egymásnak mit hogy.
Bar neha mar idegesített a dirigálása, de attól csak még jobb lett a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!