Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, baj ha kicsi a farkam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, baj ha kicsi a farkam?

Figyelt kérdés

2019. febr. 26. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Nekem nem baj

De úgy tudtam hogy Férfiakkal péniszük van és nem farkuk..farkuk csak az állatoknak van.

De ha jobban bele gondolok akkor vannak. Férfiállatok is jó oké nem szóltam felejtsd el neked farkad van

2019. febr. 27. 07:16
 12/14 anonim ***** válasza:

9-es igazából azért jöttek ilyen válaszok, mert rossz a kérdés. Nem írt a kérdező semmi konkrétumot. Lehet, hogy csak ő hiszi azt, hogy kicsi. Lehet, hogy a legtöbb nőnek amúgy jó lenne. De idi🅾️ta kérdésre idi🅾️ta válaszok fognak jönni.

Amúgy persze, fontos a méret, de nem az, hogy minél nagyobb legyen, hanem, hogy passzoljanak a méretek. Minden nő más, különböző méretű hüvellyel. Mindenkinek megvan a tökéletes méret...

2019. febr. 27. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
baj ha kicsi a farkam?
2019. febr. 27. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít kicsinek ?
2019. febr. 28. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!