Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 eves nokent hol tudnek talalni olyam20 ev koruli pasit aki egy ejszaka alatt nem 2 menetet bir?
Tudom hogy lehet keso kiellni magam de ez van sajna.
Osszehozott mar a sors par fiatalabb pasival de mind csak 1 max 2 menetet birt.
Egyaltalan vonzodnak meg a fiatalabb sracok a korombeli nokhoz?
Vagy inkabb a tini csajok jonnek be?
Én is gondolkodtam ezen , 43 vagyok lassan , akadt is jelentkezö , az egyiknek óriási volt es nagyon ajánlotta magat de mégsem tudtam meglépni mert méltatlannak találtam, fizikailag vonzott de lelkileg nagyon tré szituációnak éreztem
Sose tudtam meglépni
Sehol nem fogsz találni.Mert puhányok,gyorstüzelők,de amelyik meg bírná azt a minimumot. Az meg egy iq kátyú.
Ez a tapasztalat.
sok értelmes tapasztalatod még nem lehetett az ágyban, ha 40 éves nőként a szex minőségét "menetekre" osztod
egyszer basszál valakivel két órát egyhuzamban, és akkor lehet, hogy rájössz, hogy nem "négyszer öt perc"-re van szükséged, hanem valós kielégülésre
jézusom
16#-os.. Azért egy huzamba 2 órát szegelni maximum gumival. Akkor már már inkább 4*5 perc gumi nélkül.....
Strandra se búvárruhába jár az ember 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!