Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat ez a dolog, de nem tudom hogy hozzam fel?
Izgat az, amikor a barátom határozottan a nyakamra teszi a kezét, és ott tartja, amíg csókolózunk stb. Tehát nem a fojtogatás (choking kink) izgat, hanem a dominancia ezen kifejezése. De amúgy ó alapból nem domináns, és ez csak így néha jön elő nála a pillanat hevében. Alapból nagyon vanília a szexben (én se vagyok túl extra, de fantázia szinten sok minden izgat). És igen, szoktunk kommunikálni, el is fogom neki mondani, csak nem akarom, hogy furán vegye, vagy hogy csak azért csinálja, mert tudja, hogy engem izgat és mert kértem, de ő meg furcsának tartja.
22/L
19:19-es, köszönöm! :)
8:02-es, több mint két és fél éve együtt vagyunk, nem emiatt fogunk szétmenni.
Ha nagyon ellene lenne, akkor megmaradna nekem ez fantáziának.
Amúgy igen, jól tudok angolul (angol szakot végeztem), és sokszor előbb jut eszembe egy szó angolul mint magyarul. :)
Volt egy csajom pár éve aki elmondta hogy szereti a szoftosabb durvulást. Benne voltam, mert miért ne ha élvezi. Nekem meg ujdonság volt. Simán teljesíthető mert végül is nem bdsm-et kérsz tőle, amire már inkább születni kell :D
Sok sikert, jo élvezkedést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!