Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar?

Figyelt kérdés
Van egy lány már régebben kavartam vele de nem feküdtünk le de smárolásnál volt több is de úgy hogy neki közben volt is valaki aztán utána nem is beszéltünk most meg szakítottak most meg újra el kezdtünk irkálni szerintetek dugni akar ? Mert azt gondolom kapcsolatot most úgy sem akarna meg én sem .
2019. febr. 25. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, valószínüleg szexelni akar veled, vagy h csak vígasztald meg mert szakított a pasijával.

L

2019. febr. 25. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem csak nyitott egy randira. Ne beszélj be magadnak többet, mint ami. Apró lépések
2019. febr. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!