Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ha randin megkérdezné a pasi, mit válaszolnátok?
Ha megkérdezné, hogy baba vagy saláta puncitok van-e. Mit válaszolnátok?
Az életkorotokat is kérem leírni,és persze azt, hogy baba-e vagy saláta.
Ha a randi előtt már online sokat beszélgettünk volna, és már kiismertem a pasit, és persze nem ez az első kérdése ahogy talizunk akkor elmondanám neki h salis puncim van.
22L
Már az sem értem, egy ilyen kérdés hogy merülhet fel egy férfiben. Lehet ez azért van, mert én már az idősebb korosztályt képviselem.
Szóval, ha egy nő valóban tetszik az adott férfinak nem és randira hívja, akkor az nem fogja érdekelni, milyen formájú a puncija, örülni fog annak, hogy szóba állt vele az a lány, aki tetszik neki, és elment vele randizni.
Ha pedig arról van szó, hogy csak egy éjszakás kalandot keres mindkét fél, akkor szintén nem hiszem, hogy érdekelni fogja a férfit a punci kinézete.
pasi szemmel nézve, ez egy akkora tahó kérdés, hogy megérdemelnél egy óriási arcon csapást.
Gondolom ha tőled azt kérdeznék, hogy "Milyen kocsid van? Legalább BMW, vagy különben kotródj!" akkor megsértődnél, nemde?
Attól függ - ha jó ideje ismerem, beszéltünk már perverzebb dolgokról és bejön az illető, vonzódom hozzá, akkor ugyan zavarban, de valószínűleg megmondanám. Talán izgatna is - HA az előző feltételek mind, egyszerre teljesülnek.
Ha csak épp ismerkedünk, és a “Mit tanulsz?” meg “Iszunk egy kávét?” között nyögi be a kérdést, akkor úgy otthagynám, mint a szél. Ha neki egy ilyen dolog annyira fontos, hogy már az első adandó alkalommal megkérdezi, akkor felületes, és én semmit sem akarok tőle.
Milyen gyerekről beszélsz? Milyen elmebeteg dönti el egy randi alapján, hogy kitől akar gyereket? Első randiról beszélünk, nem, hogy gyerekről nincs még szó, de tartós kapcsolatról sem. Első randin egy idegennek semmi köze ahhoz, ami a bugyimban van, kivéve, ha szexelni futunk össze - de az nem randi.
Fiúként érdekes volt végigolvasni az itteni hozzászólásokat.
Lányok, legyetek őszinték, eléggé befolyásolja a reakciótokat az, hogy hogyan néz ki pasi, mennyire tartjátok jóképűnek az adott illetőt, és mennyire komolyak a szándékaitok vele.
Nem csak az a mondat számít, hogy mit mond a pasi, hanem az is, hogy ki mondja. Van akitől sértésnek vennétek, míg más pasitól a kétszer olyan tahó kérdést is bóknak.
#18, igen, és? Mi ebben olyan különös? Nem értem. Az eddig is egyértelmű volt, hogy az illető személye fontos. Nyilván nem fogsz intim témákról társalogni valakivel akit nem ismersz, nem kedvelsz, akihez nem vonzódsz. Ellenben ha ismered, kedveled, vonzónak tartod. Másik példa, egy általam kedvelt személy átölelheti a vállam, még talán jól is esik, de egy ismeretlen vagy általam nem kedvelt személy nem, tőle kellemetlen. A gesztus azonos, csak az adott személy nem.
Ez a legtöbb dologgal így van. És nem csak nők esetében. Mi olyan nagy kaland ebben?
"Nem csak az a mondat számít, hogy mit mond a pasi, hanem az is, hogy ki mondja. Van akitől sértésnek vennétek, míg más pasitól a kétszer olyan tahó kérdést is bóknak."
nem érted, ez egy akkora tahó kérdés és annyira lényegtelen szex szempontjából, hogy ha valaki ilyet feltesz arról süt, hogy egy éretlen, neveletlen, tapasztalatlan senki, aki még csak monitoron látott meztelen nőt.
Nincs olyan férfi, akire a nők igazán vágynak és ilyen hülye kérdést feltenne. Mert ha már felteszi, akkor ő nem egy nők bálványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!