Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 eves korotokra hany csajjal fekudtetek le?
Figyelt kérdés
Mostani baratnom 2 het utan megkerdezte hogy hany lannyal fekudtem le?
20 multam es 15 lannyal voltam egyutt. Szerintem ez nem annyira veszes dolog.
Ez tenyleg ekkora gaz nektek?
Koszi
2019. febr. 24. 20:58
3/16 anonim 

válasza:

20 éves vagyok. Nulla lánnyal voltam együtt.
4/16 A kérdező kommentje:
Hat eddig nem vagyok bentebb :)
2019. febr. 24. 21:24
5/16 anonim 

válasza:

Aki nem pocsékolja az idejét monogam tiniszerelemre a középsuliban, kinéz valahogy és van egy kis dumája, az simán bezsákolhat ennyit 16-20 éves kora között, de ennek a 2-szerese sem extrém sok.
F.
6/16 A kérdező kommentje:
Pont igy gondolom en is. Legjobb haverom kozel 40 csajjal volt egyutt csak a kozepsuliba.
Es nekem a 20ba a nagyja alkalmi volt.
Vegre valaki :D
Koszi
2019. febr. 24. 21:39
7/16 anonim 

válasza:

Van akinek sok van akinek nem és van kai tojik rá más dolgok alapján dönt. Mások vagyunk.
8/16 anonim 

válasza:

Szia. Én lány vagyok. 14 és 18 éves korom között 16 pasim volt, 18 éves korom óta, 7 éve a jelenlegi párommal vagyok, és maradok is. Neki is hasonló mennyiségű partnere volt. Mivel tudom, hogy értelmes, figyelt mindig arra, hogy gumival csinálja, nincs semmi betegsége, engem nem érdekel hány csajjal volt, sőt, örülök neki, hogy tapasztalt, és nem fog lelépni, mert nem fog azon agyalni, hogy vajon mással milyen lehet. Van bőven tapasztalata, meg nekem is. Szerintem ez így pont jó.
9/16 anonim 

válasza:

Lány vagyok, 20 éves koromig 8 pasival voltam. A nyolcadik a férjem lett, viszont néha bánom hogy nem éltem jobban ki magam.
10/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
Ha emiatt szakit velem akkor nem is szeretett.
2019. febr. 24. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!