Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akit nem tudtok kielégíteni szexuálisan, mert nem tud elélvezni?
Nyilván van valami oka, hogy nincs. Amúgy vannak erre tök jó gyakorlatok amik megkönnyítik ezt. Vagy hosszabb előjáték, segédeszközök, más pózok stb kipróbálása. Szerintem nem szabad feladni.
A legtöbb pasinak ez egyébként ilyen személyes kudarc, meg rosszul is esik nekik, hogy a párjuknak nincs orgazmusa.
Szóval, te előbb d..gsz, utána ismerkedsz? Ezt nem fordítva szokták?
Mert ha már meg van az ismertség, érzelmi kötődés, utána közösen meg lehet oldani a problémát.
Èn ugyan ilyen vagyok.
Magát gondolom ő is kitudja, hozzánk egy nagy türelmes pasi kell aki akar is próbálkozni ès rá akar jönni nekünk mi a jó. De semmi sem lehetetlen.
Azt gondolom, ez csak olyan férfinek okoz gondot, aki saját magával nincs rendben, önértékelési problémái vannak. Gondolom mindig azon kattog majd az agya, hogy micsoda kudarc, nem teljesített elég jól az ágyban. Lehet, hogy a nőnek semmiféle hiányérzete nincs, tökre élvezi az egészet, de a férfi agya csak kattog...
Tudom, mert soha nem volt orgazmusom és mégis imádom a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!