Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden középiskolás osztályban van ribizli lány, vagy a gimikben ez nem jellemző?
Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 18:25
13/18 anonim válasza:
Arra a savanykás édeskés apró bogyóra gondolsz? Kellemes az ember szájában!
14/18 anonim válasza:
A mi osztályunkban nem volt. De volt olyan osztály, ahol többen is voltak.
15/18 anonim válasza:
Az nem is igazi osztály, amelyikben nincs. De mostanában szerintem tuti, hogy van, nem egy hanem jópár.
A leginkább ott, ahol valami szigorúbb nevelés van, pl. egyházi iskolák.
Amikor én jártam gimibe, a mi osztályunkban is volt már elsőben. Vagyis már év elején kiderült 1-2 lányról, hogy kavart fiúkkal. Rögtön az első heti gyümölcsszedés alkalmával. Amúgy 42-es létszámmal indultunk 25 lány, 17 fiú.
16/18 anonim válasza:
Olyan akit más megdug, de neked nem jön össze? Ja, vannak ilyenek.
18/18 anonim válasza:
Nálunk nincs. Aki olyanabb típus annak pasija van szóval vele kiéli amit akar (remélhetőleg csak vele, ennyire az a társaság nem érdekelt soha). De ilyen nyíltan kurvulás nincs szerencsére, bár egy lány szeret kicsit szűzkurv4skodni (nem fekszik le senkivel de flörtöl elég durván) , de róla tudja is mindenki hogy nárcisztikus és csak azért csinálja hogy mindenkitől azt hallja hogy ő hú de jó nő, valójában meg mindenki inkább röhög rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!