Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik megerőszakoláspártiak! Titeket miért izgat?
#10-es vagyok, azt még hozzátenném, hogy az exemnek voltak enyhén szadista hajlamai gyerekkori traumák miatt, ami nagyban megkönnyítette a dolgot.
Amit szeretek amúgy, ha fojtogatnak, erőszakosabban csinálja, ha felsérti a hüvelyemet és vérzek az se baj, meg szeretem látni amikor megvadul és az az igazi férfias állat előtör a pasiból:D
Azt én is élvezném
Akár idegennel is
Aki ezt élvezi azt még nem erőszakolták meg igazán ... 😐
Az hogy arra izgulsz hogy a csávó rendesen megb..sszon az még nem erőszak. Az onnantól erőszak hogy nem akarod ,nem élvezed, ellenedre van . Nagyon sokan fogalom zavarban szenvednek úgy látom .
1, akiről szó lesz, nem erőszakolás párti
2, egy nagyon közeli ismerősömet fiatalon megerőszakolta valai, és évekig nem tudta feldolgozni, hogy a teste nem úgy reagált, ahogy szerette volna
3, sokáig azt próba lta a kapcsolatában, hogy erőszakos legyen vele a párja, de aztán rájött, hogy nem élvezi
4, aztán a lányok felé fordult ráadásul mint domináns. Az jobban bejött neki
Egy jó ideje nem tudok róla, hogy most hogy él
A barátommal izgat az erőszakos szex, mint játék. Szeretem, ha letépi a ruhám és fojtogat, hátulról megragadja a csípőmet és keményen döngöl. De ez csak egy kis fűszer a boldog, egyenlőséges és szeretetet alapuló kapcsolatunkban, teljesen megbízok benne. Ez nagyon izgató, kicsit fájdalmas de nagyon élvezetes, és bár k*r*ának meg r*b*ncnak hív közben, valójában tudom, hogy tisztel és szeret akkor is, ha ott és akkor élvezem azt, hogy tárgyként kezel (látszólag).
De azt nem tudom elképzelni, hogy egy valós veszélyhelyzetben, amikor olyasvalaki akar dominálni és erőszakot alkalmazni felettem, akit nem kívánok, és közben rettegek és szenvedek, élvezzem a dolgot. Nem véletlen, hogy ezt nagyon nehéz feldolgozni, és biztos vagyok benne, hogy senki nem lesz "megerőszakoláspárti", akit valóban megerőszakolnak.
Nem csoda, a nők természetüknél fogva alárendelt szerepet kedvelik, dominálva akarnak lenni, ősi ösztön. Semmi aberráltság nincs ebben.
Ez kb ua mint nálunk férfiaknál elszórni annyi magvat amennyit csak lehet, mai szóval érve imádjuk a könnyűvérű rib ancokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!