Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szeretitek kiverni egy fiú farkát?
Figyelt kérdés
Szex nélkül, csak az ő örömére. Mert én például szeretek ujjazni meg nyalni viszonzás nélkül is, alkalmi partnernek is. Kíváncsi vagyok az ellenkező nem hogy áll ezzel a kérdéssel.2019. febr. 24. 15:32
11/18 anonim válasza:
Szoktam, szeretem. Pl ha olyan helyen vagyunk h szexelni nem tudunk. :)
12/18 anonim válasza:
Szeretni nem szeretem, de volt már hogy megszántam, mert annyira állt szegénynek, és be nem tudta nekem tenni, hogy kivertem neki. De ha nekem nem megy a szex, akkor inkább leszopom, mert úgy hamarabb végzek. Veled nem kedves privit író!
13/18 anonim válasza:
Engem érdekelne, mi az a hely hogy kivered neki, de szexet nem lehet? de komolyan!
14/18 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy lehetne találni olyan lányt, aki imádja kiverni :P :) :)
17/18 anonim válasza:
Előfordult persze, miért ne? Abban is van ám jó és izgató ha tudod hogy a másiknak jó.
18/18 Ozmi válasza:
Persze hogy előfordult már, ha pl. nincs kedvem szexelni, de neki örömöt akarok szerezni, vagy a helyszín csak ennyit tesz lehetővé. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!