Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után és szex előtt is le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után és szex előtt is le kell fürdeni? Meg reggel is, meg lefekvés előtt is? Nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondja ezt? A barátnőd? Nagyon ismerős ez a helyzet..
2019. febr. 24. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Ez beteges lenne. Szerintem napi 1-szer egészséges zuhanyozni, ennél többször bőrgyógyászati szempontból sem ajánlott, főleg télen nem, max nyáron hűsítő zuhanyok mehetnek napi többször is. Szex előtt-után mosakodás is elég a szükséges helyeken.
2019. febr. 24. 12:46
 3/10 Boszorkány_ ***** válasza:
38%
Gyors zuhany szex előtt és utána oké. Ezen kívül naponta egyszer elég rendesen zuhanyozni, fürödni.
2019. febr. 24. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Szex elött alap.

Szex után is mert nem akarok izzadtan ragacsosan lefeküdni

A reggeli zuhany meg frissítő. Felébreszt :)

N

2019. febr. 24. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Szex előtt alap,utána is mert "ragacsosan" csak nem fogok fehérneműt,ruhát felvenni.

A reggeli indulásnál meg így igaz,hogy frissít.

Az az minimum háromszor ha van aznap szex.

Hétköznapokon,szexmentes napon meg a reggeli zuhany és az esti fürdés,vagy zuhany.

2019. febr. 24. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ti most vicceltek ugye? Megnondod a pasinak smarolas kozbe hogy varj elmegyek zuhanyozni? minden egyes szex elott? 😂😂
2019. febr. 24. 14:46
 7/10 mantis religiosa ***** válasza:
Ezért kell este, vagy reggel szexelni, mert akkor egy zuhanyzással kettőt is el lehet intézni. :-)
2019. febr. 24. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
6 fürdőbe invitálom és zuhany alatt is lehet csinálni dolgokat
2019. febr. 24. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell, bár érdemes. Én és a barátnőm is egy jó nagy szex után mindig lezuhanyzunk, és olykor még a zuhany alatt is egy jó nagyot kefélünk. Általánosságban elég egyszer tisztálkodni.
2019. febr. 24. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Napi 1 altalaban.

De szex utan szeretem atmosni a parom es nekem is jol esik hiszen megizzadunk. 18l

2019. ápr. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!