Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátnőm elmeséli, hogy nem olyan kellemes a sminkje közül lemosni az ondót az arcáról?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 08:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Mondd neki, hogy szex előtt mossa le a sminket, mert az ágyban az nem kell. Sokkal könnyebb lesz lemosni. Az arcának jót tesz a sperma.
2019. febr. 24. 08:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne az arcára élvezz.
2019. febr. 24. 08:10
 3/19 anonim ***** válasza:
5%
Nyugodtan röhögd ki.
2019. febr. 24. 08:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem voltam teljesen pontos. Én nem élvezhettem az arcára még, de ő elmesélte ezt az élményét, mint korábbi tapasztalata. A mit csináljak kérdésem arra irányult, hogy hogyan értékeljem és kezeljem ezt lelkileg is.
2019. febr. 24. 08:15
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Az a kérdés, hogy az arcraélvezést úgy egyáltalán nem élvezi, vagy csak akkor, ha smink van rajta? Bár nem értem, minek kell smink, ha épp szexelni készültök. Jó, nincs eltervezve állandóan, de az fura, ha pont előtte sminkeli magát.
2019. febr. 24. 08:22
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Neked azt lelkileg kezelned kell hogy még nem verhetted rá a csajod arcára?

Bizony súlyos csapás ez. A legtöbben osszeroppannak ilyen lelki terhek alatt es csak a legerősebb jelleműek ússzák meg maradandó érzelmi károsodások nélkül.

2019. febr. 24. 08:27
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

"A mit csináljak kérdésem arra irányult, hogy hogyan értékeljem és kezeljem ezt lelkileg is."

Bakker,te fogyatékos vagy?

2019. febr. 24. 08:38
 8/19 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem itt sajnos senki nem ertette meg a kerdezo problemajat. Ez persze, nem meglepo hiszen nem fogalmazott konkretan. Tehat itt a problema miben lete az, hogy a kerdezo baratnoje elpanaszolja, azaz tudatja, hogy elozo kapcsolatai valamelyikenek engedte az arcraelvezest, de a kerdezonek nem. Ebbol viszont sajnos kovetkezik az, hogy a kerdezot nem tartja annyira ferfiasnak, hogy megtegye vele azt, amit korabban mar megtett massal. Itt sajnos csak 1 dolgot tehetsz baratom. Kozlod, hogy ez szamodra nem elfogadhato viselkedes. Ha suket fulekre talalsz tovabballsz.
2019. febr. 24. 08:49
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Fujjj. Curvakal minek foglalkozol??
2019. febr. 24. 09:07
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy újabb kérdés, amelynek a lényege, k@rv@ra mindegy, hogy a lány nem élvezi, ha az arcára élveznek, viszont szegély fiúnak nyújtsunk lelkisegélyt, hogyan tudná feldolgozni ezt a traumát.
2019. febr. 24. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!