Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogok kelleni úgy egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok kelleni úgy egy nőnek valaha hogy nekem valószínűleg természetes úton nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Eü ok miatt valószínűleg természetesen nem lehet majd gyerekem, vagy csak nagyon nehezen. De orvosi segítséggel lehet elvileg.

Ez nagy hátrány?

Lehet így feleségem?

Ráadásul nincs is hosszú péniszem, mereven max 15 cm.

18f

Nagyon szomorú vagyok azóta mióta megtudam ezt. Nagyon szerencsétlen vagyok, és még mindig szűz vagyok :(

2019. febr. 23. 11:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés a spermium. És ez biztos mert orvos mondta. Már megműtöttek 2x. És az orvos szerint mivel fiatal vagyok van esély hogy javuljon. De ez nem biztos sajnos. Majd 2 hónap múlva derül ki :/
2019. febr. 23. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nem lehet tehes senki akibe élvezel. Ez mázli.

Nekem egy csomó pénzembe került, hogy elköttessem magam. Nem akarok gyereket.

29f

2019. febr. 23. 14:29
 13/15 A kérdező kommentje:
De én szeretnék majd gyereket!
2019. febr. 23. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok (10-es), szerintem se mázli, de erre szokták mondani, hogy "ilyen lapokat húztál". Viszont még nincs minden veszve, regenerálódhat addig, amíg eljön az idő, hogy gyereket vállalj. Szóval, ezért stresszelni egy kicsit korai és az nem old meg semmit. Próbáld meg élni az életed és senki nem mondta - a leírásod alapján - hogy egyáltalán nem lehet gyereked, csak azt, hogy kevés a spermium.

Ha van valami kezelés azt csináld végig és reménykedj. Mást úgysem tehetsz.

2019. febr. 23. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen pár esküvőjén. Már mindketten jóval 30 felett voltak, a nő mindig is szeretett volna gyereket, tudta hogy a férfinak az alacsony spermaszám miatt szinte teljesen esélytelen hogy természetes úton legyen gyereke, de szerette és hozzáment. Azóta is próbálkotnak a lombikkal. Te még nagyon fiatal vagy, és ezen a területen szinte semmi sem 100%. Van aki 40 évesen szembesül ezzel a problémával vagy a párok is csak akkor mikor már több mint egy éve próbálkoznak. Gondolkozz el fordítva ezen a kerdésen. Ha te beleszeretnél egy nőbe, majd kiderülne hogy nem lehet gyereke otthagynád emiatt? Te sem apajelölt vagy elsősorban egy nő szemében. A nehézségeket pedig megoldjátok valahogy együtt.
2019. febr. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!