Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok kelleni úgy egy nőnek valaha hogy nekem valószínűleg természetes úton nem lehet gyerekem?
Eü ok miatt valószínűleg természetesen nem lehet majd gyerekem, vagy csak nagyon nehezen. De orvosi segítséggel lehet elvileg.
Ez nagy hátrány?
Lehet így feleségem?
Ráadásul nincs is hosszú péniszem, mereven max 15 cm.
18f
Nagyon szomorú vagyok azóta mióta megtudam ezt. Nagyon szerencsétlen vagyok, és még mindig szűz vagyok :(
Örülj neki, hogy nem lehet tehes senki akibe élvezel. Ez mázli.
Nekem egy csomó pénzembe került, hogy elköttessem magam. Nem akarok gyereket.
29f
Az előző vagyok (10-es), szerintem se mázli, de erre szokták mondani, hogy "ilyen lapokat húztál". Viszont még nincs minden veszve, regenerálódhat addig, amíg eljön az idő, hogy gyereket vállalj. Szóval, ezért stresszelni egy kicsit korai és az nem old meg semmit. Próbáld meg élni az életed és senki nem mondta - a leírásod alapján - hogy egyáltalán nem lehet gyereked, csak azt, hogy kevés a spermium.
Ha van valami kezelés azt csináld végig és reménykedj. Mást úgysem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!