Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyeim, mi erről a véleményetek?
Ha egy férfi esetleg nehezen, vagy sehogy nem megy el az első együttlét alatt, az titeket, hogy érint, mit gondoltok?
Nemrég volt egy kalandom, de nem élveztem el. Valószínűleg a hölgy ezt nem vette túl jól. Kicsit rá is görcsöltem, és alapból olyan vagyok, hogy kell nekem, hogy a nő is elélvezzen, akár többször is.
Kicsit zavar, hogy nehezen megyek el, de nem tudok vele mit tenni.
Szóval mi erről a véleményetek, tapasztalatotok?
Barátommal nekem volt ilyen párszor az évek alatt, én kielégültem, de ő nem. Bizonyosan az is benne volt, hogy rástresszelt, mert valamiért mindig azon van, hogy én menjek el előbb, annak ellenére, hogy ezt nem várom el tőle. +Nagyon kimerült volt. Természetesen zavart, mert rögtön úgy gondoltam, valamit rosszul csinálhattam vagy nem vagyok neki elég izgató. :) Gondolom ezt az aggodalmat láthatta rajtam szex után, olyankor ő magától mondta mosolyogva, hogy ne haragudjak, csak nagyon fáradt, most nehezebb neki. Ha nem mondta volna, valószínűleg így vagy úgy rákérdezek később és megbeszéljük. :)
Nincs ebben semmi, másnap ilyenkor frissen, kipihenve édes a rájátszás. :) Emberek vagyunk elvégre, nem robotok, akár stresszről akár kimerültségről legyen szó.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!