Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett már részt valaki olyan perverz játékban, ahol lányok azon versenyeztek, hogy melyik fiú farkát verik ki hamarabb?
Igen, a valóságban is létezik ilyen.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy náluk szoktak lenni bizonyos alkalmak, ahol erotikus játékot játszanak, és ennél még durvább dolgokat csináltak.
Lehetséges, hogy az egyik alkalmon majd én is részt veszek, ugyanis volt róla szó, hogy mehetnék.
Akik privátban érdeklődtek, azoknak itt a válasz:
Alapvetően ez egy zárt körű társaság, úgy képzeljétek el, mint egy szvinger klubbot, csak házibuli formájában. A különbség annyi, hogy nem kifejezetten azért mennek oda az emberek, hogy dugjanak, hanem azért, hogy olyan játékot játszanak, ami szexuális végkifejlethez vezet (pl. X-nak orális szexben kell részesíteni Y-t). De rendes szabályok vannak, amiket be kell tartani.
Nekem csak azért van lehetőségem bejutni oda, mert ismerek egyvalakit, akivel jóban vagyok, így bevinne, bár lehet elsőre csak néző lennék.
Végtelenül perverz egy dolog ez. Mondjuk szar egy játék, aki kifogja gyorspriccoló Janit, könnyen nyer.
Olyan mintha a szimszonversenyen ezres gyorsaságival indulnál.
Igazad van, előző.
Nemrég feltett itt valaki egy kérdést korai magömléssel kapcsolatban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ahogy hozzáér egy csaj, mindjárt eldurran. Na, őt kéne beneveznünk! KO 3 mp alatt és a bíró tízig számol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!