Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarják itt egyes pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják itt egyes pasik annyira azt, hogy a barátnőjük hátulról análozza őket?

Figyelt kérdés

Teljesen érthetetlennek látom azt, hogy egy csávó arra vágyik, hogy megkurelják hátulról. Ilyenkor nagyon sokan próbálnak mentegetőzni azzal, hogy ők nem homokosok, bár őszintén szólva, teljesen egyértelmű számomra, hogy homoszexuális hajlamokkal rendelkeznek.

Természetesen mindenki azt csinál, amit akar, viszont ne akarják már elhitetni, hogy egy heteró pasinál az okés, hogy egy felcsatolhatós, nagy műfrokkal megkureálják, az olyan nagyon okés. Ők is tudják, hogy nem az, az LMBTQ terjedése miatt okot találnak arra, hogy ezt természetessé tegyék.

Ezt régen azokkal csinálták, akiket nagyon durván meg akartak alázni, de úgy látszik változnak az idők, bár ami köcsög volt, az mindig is az marad.

Elnézést a durva nyelvezetért, de szerintem erről nem lehet szebben beszélni.

2019. febr. 22. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek veled
2019. febr. 22. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem undorító.filmen sem nèzek ilyet. F43
2019. febr. 22. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt kívánjánk ennyi. Mindenkinek vannak igényei vágyait, amit szeretnének ki is próbálni, átélni nemtől függetlenül.
2019. febr. 22. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert kinyílt a szexualitásuk. És a vágyakat meg kell élni. Látod, olvashatod. Mondjuk ez csak fedőduma, ezzel akarják normalizálni. Felőlem éljék a vágyakat,csak ne akarják lónak eladni az öszvért. Meg aztán van még az a grósztata mese is ugye.
2019. febr. 22. 16:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben viszont vállalják fel a homoszexuális vágyaikat, mint a melegek és a bi-k.

A "kíváncsi heterók" és a kérdésben említett egyének ne ferdítsenek. Most, hogy el akarják törölni a hagyományos nemi szerepeket, van elég baja a világnak így is.

Egy pasi segbekurelása nem heteroszexuális dolog.

2019. febr. 22. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert van prosztatajuk, es elvezik, ettol meg nem homokosok. Tehat ez kb olyan elv hogy szeretem nyalogatni melleimet, akkor lezbi vagyok?
2019. febr. 22. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen az vagy. Kinzi is megmondta. Az a másik mesehősük. Genderéknek.
2019. febr. 22. 18:16
 8/10 A kérdező kommentje:

@6

Mivel nem vagyok otthon az anális dolgokban, én nem mondom biztosra, de tudomásom szerint nem szükséges egy konkrétam seggbe rakni a másikat azért, hogy elérjék a prosztatát, azt lehet ujjal is (bár én ennek sem vagyok híve).

Viszont ha valaki mégis azt akarj, hogy seggbe kurelják, hát mit is mondjak... eleve az, hogy egy nagy műfaaszt felnyomnak a seggébe, már nem lehet dolog kellemes elsőre, gondolom kell tágítás, síkosítás. Aztán újrapróbálni, meg minden. Elsőre lehet fáj, stb... Ha képes ennyi munkát belevinni abba, hogy sikerüljön amit akar: arról mondjuk ki: nagyon akarja, hogy farok kerüljön a seggébe. Ez már felettébb gyanús, nem hinném, hogy egy full heteró ennyire rá lenne gerjedve a témára.

A melleid nyalogatása meg maszturbálásnak minősül, az más dolog. Viszont ha a barátnőd cickóit nyalogatod, akkor átértékelheted, hogy melyik nemhez is vonzódsz.

2019. febr. 22. 19:36
 9/10 Diavolino44 ***** válasza:

Nagyon elítélik aki felvállalja, hogy biszex. Van egy férfi kép amihez szerentnenek tartozni. (Amúgy a nők sokkal kevésbbé toleránsak ebben mint egy férfi.)

Nekem volt egy ismerősöm (ffi) , az meg egyszer elmesélte, mennyire imádja mikor a csaj nyalja a feneket. Nekem ez is fene bzis lenne, nem hogy a felcsatolható.

Mások meg azt mondjak az a fiú aki szereti az Analt lánnyal, az szinten látens homokos. Nah akkor én ezt bevallanom mert azt szeretem.

2019. febr. 22. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Iszonyat kulonbseg van egy ujj, meg egy mukuki kozott elvezes szinten. Es hidd el nem kell lob. Aszo vibri hozza. Pasimnak egy kicsi anal plugja van, imadja ha hasznalom rajta.
2019. febr. 26. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!