Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek egy olyan kapcsolatba, amiben a pasi hívásra bármikor "házhoz megy"?
Kvázi szexkapcsolat lenne, de mindig csak az történne, amit ti kértek. Olyan "szolgáltatás" lenne, amibe bármi belefér. Felhívod, hogy "ma csak ki kellene takarítani", vagy pld. "ma csak masszírozz meg". vagy mondjuk "ma szexre is vágyok, de az is lehet hogy csak kinyalsz".... stb. és a pasi jön, és csak az lesz amit te választottál.
Mielőtt valaki kötekedne: vegyük azt, hogy a pasi azért nem érzi kihasználásnak, mert ő meg pont így szereti.
Ilyenhez mentem hozza, haznal van mondjuk, es megbolondulok tole.
Nem en akartam szolgat, azt vettem eszre, hogy az. En viszont, mint dominans szemely, szeretnem megrazni es azt parancsolni, hagyd mar abba ezt a rohadt szolgaskodast!!
Szivesen odaadnam barkinek. Meg ert kutya erzelmi zsarolas sail tart maga mellett. Ki is uralkodik a masik on?
Ha kinyalhatom/megdughatom a nőt simán kitakarítok,lehet írni ;)
33/F/Bp
Én 20L vagyok, de nem, nekem nem kéne ilyen pasi
Én szívesen takarítok magamra, nem kell, hogy más csinálja helyettem
De a szexkapcsatot nem gondolom rossznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!