Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek egy olyan kapcsolatba, amiben a pasi hívásra bármikor "házhoz megy"?
Kvázi szexkapcsolat lenne, de mindig csak az történne, amit ti kértek. Olyan "szolgáltatás" lenne, amibe bármi belefér. Felhívod, hogy "ma csak ki kellene takarítani", vagy pld. "ma csak masszírozz meg". vagy mondjuk "ma szexre is vágyok, de az is lehet hogy csak kinyalsz".... stb. és a pasi jön, és csak az lesz amit te választottál.
Mielőtt valaki kötekedne: vegyük azt, hogy a pasi azért nem érzi kihasználásnak, mert ő meg pont így szereti.
én azért félnék, mert beengedek egy pasit a házamba, közel is engedem magamhoz és bármikor leteperhet, mert lehet átbillen a kihasználás feeling, úgy hiszi, hogy "engedélyt kap" és én küldöm neki a szexuális hullámokat, majd a végén megerőszakol, de nem veszi észre, mert azt hiszi még mindig szerepjáték van.
Bármennyire is sportos vagyok, egy kiéhezett pasi le tud bármikor gyűrni, főleg, ha közelembe engedem.
Amelyik nő az ilyenbe belemegy, az kb. Darwin-díjas. Most komolyan! Egy vad idegent beengedni a saját lakásotokba úgy, hogy előtte ki tudja milyen aids-es retkes ribitől jön, persze a lényeg hogy nyaljon ki, meg dugjon meg. Brutális igénytelenség magas foka!
Viszont ha meg egy normális férfi próbál udvarolni, azt meg el kell hajtani a fr@ncba, mert hát szegénykém micsoda madár, hogy az első 5 percben nem fugázza ki az összes nyílást rajtad.
Na jó, ma is letettétek a bizonyítványt.
23 és 24
Szerintem a problémátokat én már mwgoldottam pont az előttetek írt (22-es) hsz-ben. Persze olvasni is tudni kell :D
BoDy SaMu:
rád még sosem nyomult egy kiéhezett, csicska, lekaparhatatlan pasi aki kb úgy viselkedik mint egy kiskutya aki a lábadat akarja megdugni. Még ha háromszor is belerúgsz, akkor is nyálcsorgatva közeledik.
Képzeld el, hogy börtönben vagy és egy 110 kilós kopasz, kiéhezett, lihegős, szőrös pasi nyomul rád és azt akarja, hogy szolgáljon téged, de egész végig a száját nyalja, meztelenül képzel el téged, olyan közel hajol hozzád, hogy az már nagyon kellemetlen és minden pillanatban azt lesi, hogy mikor dughat már meg, mikor lesz egy szabad perc, amikor kellemetlenségek nélkül letiporhat.
26-os. Kössz, tudok olvasni és értelmezni. Alapból nem engedünk be idegent a lakásba, aki egyértelműen szexuális töltettel érkezik. Bilincs ide vagy oda. Megdug, megver, megkötöz, vagy akár meg is ölhet. A sorrend már csak részlet kérdés. Azért ezzel nem kellene viccelni.
Én elhiszem hogy a nők fele egy tartáshiányos, normális minták és értékek nélkül szocializálódott. Nincs ezzel gond, de ez sosem lesz irányadó. Még a normális nők is veszélyben vannak a szociopata férfiaktól, erre jön egy debil, aki itt a gyk-n akar ingyen szexhez jutni olyan módszerrel, hogy feldobja a mérhetetlenül olcsó és ostoba kérdését. Majd aki pozitívan reagál a kérdésére, nyálcsorgatva rámegy privátba. Mondtam is, Darwin-díj. Aztán azok a nők osztják itt az észt, akik még fennhangon írják, hogy takarítás után még ki is nyalhatják őket. Persze ők a modern nők, gondolom a lányaikat is erre a színvonalas viselkedésre tanítják.
Na látod, itt kezdődik a szánalmas férfi és a még szánalmasabb nők vergődése. Lehet azt mondani, hogy a mai világ kizárólag az instant élvezetekről szól, meg hogy az emberek többsége is ilyen, de hát a legyek milliói is a sz*rra szállnak.
Nem posztom vitát nyitni erről, ez nem az én világom, nem is lesz az soha. Csak a véleményem fejtettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!