Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért terjedt el az a téves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el az a téves nézet, hogy egy szűz férfival nem lesz jó a szex mikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 08:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Van egy lány akivel ismerkedem nagyon tetszik én is bejövök neki, viszont lassan 30 éves leszek és egy barátnőm se volt még. Mindig azoknak a lányoknak kellettem eddig akik nem tetszettek, de ennél a lánynál végre van esélyem. Csók is elcsattant életem első csókja.

Viszont vannak macsó sztereotípiák amik zavarnak, mint pl. ez amiről írok. Még nem is mondtam el neki hogy eddig egy barátnőm se volt még, mert félek, hogy ki fog ábrándulni belőlem.

Ez a macsó kultura is közrejátszik ebben. Csodálkozunk azon, hogy a gender és a pc kultúra előretör? Aminek örülök is. Pont az ilyen barbár dugd meg jól féle szexista gondolkozás miatt is.

2019. febr. 22. 09:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Azok a csajok akik asszisztálnak a macsó nézetekhez ők a rossz neveltetés miatt kialakult bennük egy hibás idealizalt kép az ideálus férfi képről. Amikor esetleg elvárják azt hogy jól meglegyen dugva az nem az ösztönükből ered, hanem a rossz neveltetés az oka. Pont, hogy az ösztönök vannak elnyomva a társadalmi konstrukciók elvárások által.
2019. febr. 22. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Mert pont hogy ez igaz! Csak a nyomorékok gondolják másképpen!
2019. febr. 22. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Rossz😂 neveltetés.

Te se ismered a nőket, minden nő szereti ha úgy meg van dugva, hogy járni se bír...

2019. febr. 22. 10:07
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

De ez igaz. Egy szűz pasival nem olyan jó a szex(mivel még tapasztalatlan e téren) mint egy tapasztalt férfivel.

Te nagyon nem ismered még a nőket.

Attól h a tapasztalt, macsósabb, ösztönből szétdugos férfiakat szeretem jobban, még nem neveltek félre a szüleim.

Ezt csak azért találtad ki h ezzel nyugtasd magad, h az ilyen nők nem normálisak, és mind félre van nevelve.

23L

2019. febr. 22. 10:15
 16/22 Eric Griffin ***** válasza:

1, honnan tudod, hogy ez nem igaz, ha még nem voltál nővel, saját tapasztalatod nem lehet róla. Esetleg sok olyan lánytól hallottál már róla, akik szűz sráccal voltak?

2, attól még, hogy neked nem volt eddig nőd, nem a nőket kell hibáztatni és vádolni őket, hogy élvezik, ha jól meg vannak dugva.

Sok sikert, ha már ennyire közel vagy, akkor valószínűleg szerelmes beléd, és nem gondolnám, hogy gondot okozna számára, hogy szűz vagy. (De nyilván nem ismerjük a csajt). Az viszont, már sokkal nagyobb baj, hogy a saját "szerencsétlenséged" miatt a többi nőt sértegeted neveltetéssel, meg macsó kultúrázol, pontosan ez mutatja, hogy belül sérült vagy. Inkább ezen dolgozz, nehogy ez miatt menjen tönkre a kialakuló kapcsolatod.

2019. febr. 22. 11:19
 17/22 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Több cikk foglalkozik a macsó kultúra veszélyeire. Nem a nőket hibáztatom ezért, hanem ezt a társadalmi konstrukciót. Nem az én hibám, hogy így alakult az életem. Előtte is sokat próbáltam ismerkedni és soha nem jött össze semmi kölcsönös. Ez miért csak az én hibám lenne? Ez is fasisztoid hozzáállás, hogy mindig az egyén érezze magát rosszul és megszégyenítsék.

Hogyha nem ismerkedtem volna meg a genderrel lehet bekattantam volna teljesen és lehet öngyilkos lettem volna.

Vajon miért van az, hogy sokkal több a férfi öngyilkosság, mint a női? Pont emiatt a teljesítmény, sikerorientáltság, versengő, férfi vagy ne sírj nézetek miatt.

2019. febr. 22. 11:47
 18/22 Diavolino44 ***** válasza:

Kezdem érteni miért is nem volt csajod az elmúlt 30 évében ;)

Nincs macsó, meg patriarchális kultúra. Viszont van evolúció, s vannak olyan tulajdonságok ami alapján a nők kiválasztják kivel akarnak kapcsolatot s kivel nem. Mindig a no választ. Ha már előtte ki lettél választva párszor ez azt jelenti, hogy olyan általános értéket kepviselsz, hogy érdemes téged megismerni, megtartani és gyereket csinálni neked.

A szex meg olyan dolog, hogy ha már fizikailag nem vagy szűz az ad egy magabiztosságot, hogy tudod mechanikailag mit kell csinálni. Ha volt több partnered, akkor meg (ha nem vagy hülye) akkor fejlodsz, s nem csak mechanikailag vagy javul a technikad is.

2019. febr. 22. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Hallod, szidhatod te a macsókat, bíztathatod magad azzal a dumával, hogy a szűz fiúk is vannak olyan jók, mint azok a fiúk, akik már 10+ éve rendszeresen dugnak csajokat.... De attól te 30 évesen még nem fogod tudni úgy megdugni a csajodat, mint egy 10 éves tapasztalattal rendelkező 30 éves. És ez nem baj, majd belejössz te is, csak ne álltasd magad ilyen szar dumákkal, mert akkor csak rosszabb lesz neked is, mikor pofára esel.
2019. febr. 22. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
amikor a kérdést elolvastam, tudtam hogy ezt egy szűz férfi írta. én is hasonló szituban vagyok és simán el tudom fogadni hogy tapasztaltabbal jobb lehet a szex, ha akár fiatalabb is, hisz volt ideje gyakorolni, nem kezdőként vág bele valamibe. nem rosszindulatúan de tényleg úgy tűnik mintha kicsit áltatnád magad. az jó ha megvan az önbizalom csak ne hidd hogy kapásból lehetsz olyan szinten mint egy gyakorlottabb emberke.
2019. febr. 22. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!