Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt exhibicionisták?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt exhibicionisták? Hol szoktatok pucérkodni, mi volt a legdurvább hely?

Figyelt kérdés

2019. febr. 21. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
A fakír ágya, az eléggé "durva" hely.
2019. febr. 21. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Fûrdôszoba zuhanyzáskor.
2019. febr. 21. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legdurvább a társasház körfolyosója volt. Nagyon "jó" állapotban voltunk, tavaly nyáron, és kimentünk az udvari folyosóra én meg kilógattam a farkam a korláton, majd mozogtam is mellé kicsit, többiek röhögtek :D

Volt, kétszer, hogy úgy mentem lakásra, hogy már a liftben levetkőztem meztelenre :DD Hát, mit ne mondjak, álló óvációval nyitottak rám ajtót :D De nagyon féltem, hogy egy másik lakóval összefutok, míg odaérek :D

Na meg sztem olyat már mindenki csinált, hogy meztelenül vezetett, nem?

meg olyat is gondolom, hogy meztelenül fürdött, valami tóban, vagy patakban, vagy folyóban, ezeket is csináltam, de ezek sztem annyira nemextrém dolgok.

24f

2019. febr. 21. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Erkély:)

29F

2019. febr. 22. 03:50
 5/9 mooti ***** válasza:
100%

Mikor jó az idō, akkor mindig az elsō emeleti függōfolyosón szoktam reggelizni. Mivel textil mentesen érzem jól magam, így szoktam otthon, kertben kenni. Észre vettem, hogy a szemközti házban van egy hölgy aki mindig ilyenkor szokott kijönni ès leül velem szemben egy székre. De naturan vagyok a kertben, sétáltam erdöben, mezön. Volt, hogy jöttek szembe velem az erdö szélén, volt aki beszólt, de volt aki azt mondta, hogy jól teszem, hogy nincs rajtam semmi ruha ilyen dög melegben.

Egyszerüen így érzem jól magam. Ne szóljon senki meg, én se szólom meg az olyanokat, akiknek nagyon nem áll jól az a ruha amit visel, vagy például én azt vallom, hogy a férfi ne festesse a haját, de ha valakit így látok, nem szólom meg.

Én azt vallom, hogy minden embernek joga van bármit felvenni, akár semmit se, ha úgy érzi jól magát.

Élj és hagy élni másokat.

2019. febr. 22. 05:58
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
M7-esen meztelenül vezettem.
2019. febr. 22. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán a legdurvább ilyen pucérkodós élményem az egyetemi gólyatáborban volt pár éve, amikor feladatként föleg a fiúknak egy csomó mindent kellett csinalniuk, a lányok nagy örömére :)
2019. febr. 23. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem magam meztelenül mutogatni, de nem durva helyen. Csak olyan helyeken, ahol normális, ha meztelen vagyok. Zuhanyozóban, öltözőben és nyáron nudista strandon.
2019. márc. 5. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy felelsz vagy mersz játékban, meztelenül le a negyedikről a földszintre ki az utcára, becsöngetni. Majd újra fel...

39N

2019. márc. 17. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!