Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Letezik ilyen hely?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik ilyen hely?

Figyelt kérdés
Bdsm klub fele ahova rendszeresen jarhatnek fenekeles miatt? Ott nem neznenek hulyenek nem lenne fura kerdesek vagy megyek fizetek elfenekelnek es kesz nem kell felnem h fotokat tolt fel rolam vagy fenyeget. Otlet? 18L

#BDSM #fenekles
2019. jan. 26. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Klubok vannak ahol ilyen dolgokat csinálnak
2019. jan. 26. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igazán vannak. A BDSM rendezvények is többnyire csak elméleti síkon működnek, történni nem nagyon történik ott semmi. Egyszer olvastam egy könyvet (azt hiszem "Megkötözött vágyak" volt a címe), amiben a szereplők rendszeresen jártak ilyen klubba. Meg is kérdeztem a BDSM-ben jártas ismerőseimet, hogy Magyarországon van-e valami hasonló klub, de azt a választ kaptam, hogy sajnos nincs, túl kicsi ez az ország ehhez.
2019. jan. 26. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pár ilyen bulin részt is vettem már, még "műsoroztam" is, meg tolmácsoltam, stb...

Rendszeresen szerveznek ezt-azt, Budapesten legalábbis, és ha nem vagy szégyenlős akkor minden további nélkül még önkênt jelentkeződ is akad a "feladatra", ha netán egyedül érkeznél. A szervezők általában készségesen kölcsönadnak hozzá szükséges eszközöket, de én pld megoldom a puszta kezemmel is.

2019. jan. 26. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem biztos találsz valakit akiben megbízol és elfenekel , annélkül hogy fizes neki. Elöször találkozál vele egy kávézóban és ha szimpatikus akkor probáld meg vele. Mégis csak rajtad kivül csak egy ember ismerné vágyadat , egy klubban azért sokan vannak.
2019. jan. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!