Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket mennyire zavarna, ha körül lenne metélve a barátátok?
Figyelt kérdés
Csajok, nektek zavaró lenne-e, ha a barátotok nemi szerve körülmetélt lenne-e, esetleg ilyen állapotban is elfogadnátok, és nem zavarna titeket, hogy milyen a nemi szerve?2019. febr. 21. 22:34
1/8 anonim válasza:
Az én partneremé olyan és egy cseppet sem zavar, de az sem zavarna, ha lenne fitymája. Ne stresszelj ilyenen, csak tartsd mindig tisztán, hogy az adott lány kívánatosnak találja. :)
n35
2/8 anonim válasza:
En csak meteltekkel jarok. 😉 Nekem csak az kivanatos.
3/8 anonim válasza:
Nekem pl nem metélt,csak "gyárilag" kevés a fityma,így szinte olyan mint ha metélt lenne,csak mégse annyira feszes,meg nincs ugye heg,de nem szokott gondot okozni,inkább engem zavar jobban,volt aki furcsállta de ritka eset
4/8 anonim válasza:
Semennyire. Annyit viszont bevallok, hogy amikor először találkoztam ilyennel kicsit stresszeltem azon, hogy máshogy kell-e csinálni a dolgokat és nem-e bántom, okozok fájdalmat véletlenül. Az újdonság varázsa és a dolgok túlgondolása. 1-2 alkalom után elmúlt.
Valódi különbség max látványra van. Az meg kinek mi, mindenkinek van valamilyen preferenciája, de az keveset nyom a latba főleg egy kapcsolatnál. Szerintem nagyon extrém külsővel kell rendelkeznie egy nemiszervnek ahhoz, hogy valódi gondot okozzon a kinézete. Szóval fölösleges ezen aggódnod. :)
8/8 anonim válasza:
Nekem volt már metélt barátom, szerintem még szebb is a metélt pénisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!