Körbe vagyok metélve. Eddig még semmilyen hátrányát nem éreztem, szerintetek később lehet neki?
Figyelt kérdés
16/f2016. jún. 22. 21:40
1/9 anonim válasza:
Nem lesz nagy hátránya, legalább tuti nem lesznek tisztálkodási és egészségügyi gondjaid
2/9 anonim válasza:
Nagy szegénységi bizonyitvány lenne az,ha valakinek ettől függne az egészségi állapota .A tisztán tartás ennek nem lehet függvénye .Én azért még olyanról nem hallottam ,aminek csak előnye lenne.
3/9 A kérdező kommentje:
De mik a hátrányok? Privátban is lehet
2016. jún. 22. 23:25
4/9 anonim válasza:
Érzéketlenebb a makkod meg néhány metszett pénisz tud elég bénán is kinézni.
5/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy hátránya lenne,max vannak akiknek nem tetszik,vagy cukkolhatnak ha megtudják a korodbeliek
6/9 anonim válasza:
Nekem is metelt.. Hatranyt nem okozott
7/9 anonim válasza:
Miért cukkolnák? manapság egyre inkább elterjedt dolog ez. A makk tényleg érzéketlenebb lehet, vagyis az tőle, de könnyebb tisztán tartani is.
8/9 anonim válasza:
Ez szerintem nem gond. Ha mossák rendszeresen a fityma sem gond,de így tudja fene gondozottabbnak férfiasabbnak néz ki.
9/9 anonim válasza:
Nem szép látvány,nem természetes a látvány,művi dolog.Akkor fogadható el ha sajna nem egészségügyi oka volt,amúgy barbár dolog egy kiszogáltatott,egészséges gyereknek,csecsemőnek,erőszakkal,akarata ellenére a testét így megcsonkítani.
Az egészségügyi ok teljesen más!!!!
Pont hogy sokan tüntetnek ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!