Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Van aki először anál útján szeretné elveszíteni s csak utána a puncijába?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy vannak lányok, akik érdekes módon szexuális pályafutásukat popóval indítanák, s csak azután hagyományosan. El is hiszem, mivel egyszer velem is előfordult, hogy a lánynak felvetettem, mi lenne ha először a popsiját dugnám meg és csak legközelebb venném el a szüzességét puncin keresztül. Egyből belement, tetszett neki az ötlet, aztán végül mégis klasszikusan oldottuk meg, mert nem akartam, hogy esetleg túl fájdalmas és kevésbé élvezetes élményei legyenek elsőre. Összegezve: ki hova szeretné először? Kort is írjatok!2019. febr. 21. 17:51
21/23 anonim válasza:
Ez inkább legenda, bár akadnak ilyen lányok.
Ami viszont gyakori, hogy az orálszuzességüket hajlamosak korabban odaadni mint a punciszüzességet. Ezzel élni kell és illik.
F
22/23 anonim válasza:
Nagyon vágyom egy olyan barátnőre, aki csak análba akarja. Jó lenne, ha lenne ilyen lány.
23/23 anonim válasza:
Ilyen lányt szeretnék, ha van valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!