Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm egyszer akarja és máskor azt írja hogy még nem akarja? Nem értem miért van ez. Amúgy még szüsz. De mind azt hajtogatja hogy neki még várni kell utána másnap há akarja. Help!
Azért nem akarja, mert még fél, vagy nem érzi, hogy el kéne veszíteni a szüzességét. Ezt nem lehet visszacsinálni, ha megtörténik.
És nyilván akarja, mert dolgoznak a hormonok.
Ne erőltesd, ha jó a kapcsolatotok, akkor előbb-utóbb eljuttok odáig.
Az én barátnőm is akarta meg nem is. 18 éves volt amikor összejöttünk én 19, mindketten szűzek voltunk. 1 év után beszéltünk arról hogy lehet mostmár készen érzi magát de sokszor inkább meggondolta magát mert még nem volt készen.Vártunk még fél évet és 1,5év után feküdtünk le és akkor már nem érzett semmi szorongást a témával kapcsolatban.
Nem róhatod neki fel ezt. Ha szereted vársz annyit amennyi neki kell, nem pedig erőszakos tizenéves kanos idiótaként viselkedsz aki csak kihasználja a nőket.
Hány évesek vagytok amúgy? És mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!