Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Láttatok már mást szex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már mást szex vagy petting közben? Hány évesek voltatok, hogy történt?

Figyelt kérdés

2019. febr. 21. 17:22
1 2 3
 11/22 Bummer ***** válasza:
92%
Ami vicces volt, az amikor úgy 13-14 éve Siófokon nyáron napfelkeltekor az egyik félreeső plázs részen sétáltam vissza az autóhoz és az üres füves placc közepén egy csávó állva az ölében tartva "súlyzózott" a csajjal.
2019. febr. 21. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
26%
Az eddigi összes csajomat 16 éves korom óta. Igaz amikor láttam őket, akkor mind velem szexeltek.
2019. febr. 21. 19:17
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
29 évesen láttam az ablakon keresztül, ahogy a nejem (26) a gázszerelőnek ad "jattot". Előbb értem haza, így juthattam hozzá az élményhez...
2019. febr. 21. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

A haveromat gyúrta le a barátnője aki 3 évvel alattunk járt a szakközépbe a haverom volt 19-20 év között a csaj még nem volt 18 de reggel este dugtak én meg 21-22 körül jártam

30/F.

2019. febr. 21. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Olyan viszont volt, hogy emeletes àgyban alattam szexeltek. Mozgott az egesz àgy.
2019. febr. 21. 20:44
 16/22 Deflohelp ***** válasza:
88%

Úgy tíz éves lehettem, amikor egyszer a városszéli kiserdő és a szántóföld közötti keskeny földúton bicikliztem és az erdő szélén egy tisztásnál le volt állítva egy motorkerékpár, mellette egy pléden a hátán feküdt egy nő, igazából csak a feje és a meztelen combjai látszottak, utóbbiak között pedig egy felöltözött férfi hasalt és erősen le-fel mozgott hörgésszerű hangokat hallatva.

Tudtam, hogy mi folyik ott, de meglepett, hogy ennyire sürgős volt nekik.

Azóta én is voltam már erdei tisztáson hasonló okból, de mi jobban vigyáztunk a diszkrécióra.

2019. febr. 22. 00:31
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Láttak is,illetve láttam is . 36N
2019. febr. 25. 06:52
 18/22 anonim ***** válasza:

A Lupánál üldögéltem a Duna parton és láttam, hogy a túlparton a Szentendrei-szigeten kiköt egy motorcsónak. Szabad szemmel csak annyit tudtam kivenni, hogy ketten vannak rajta és mintha meztelenek lennének. És az egyikük csaj mert nagyon hosszú a haja. Volt nálam egy komoly távcső, amivel eredetileg madarakat akartam nézegetni. Megnéztem hát, hogy jól láttam-e...

Jól láttam. A hosszú hajú valóban csaj volt, méghozzá fiatal és nagyon szép. A másik egy idős pasas. (Gondolom kellően gazdag.) Mindkettő pucéron. Kikötés után egyből nekiálltak kufircolni a fedélzeten. Fényes nappal. Igaz senki sem járt arra, de távcsöves megfigyelésre szerintem ők sem gondoltak. A víz jól áthozta a hangokat is. Miután végeztek megmosdottak a Dunában.

2019. márc. 5. 21:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Tesóm lestem már meg!
2021. jan. 2. 07:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Idén, Balatonmáriafüdőn hajnalban a strandon iszogattunk, mire valamelyik közeli klubból (feltételezem) megjelent egy részeg párocska, akik a tőlünk kb 20 méterre lévő, kivilágított padot találták a legalkalmasabb helynek egy kis szexy time-hoz. Mivel ennyire nem zavartatták magukat, hogy nézzük őket, végig szurkoltunk nekik, de lehet, hogy azt már nem hallották, annyira kész voltak, viszont, amikor leléptek beraktuk nekik a We are the champions-t, amit kifejezetten értékeltek :D Egyébként megjegyezném, hogy majdnem húsz perc alatt legalább 5-6 pózban csinálták, ami egész szép teljesítmény, tekintve, hogy mennyire szét voltak csapva, és hogy egy random kényelmetlen padon tolták, úgyhogy mindenképp elismerés nekik.
2021. jan. 2. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!