Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már mást szex vagy petting közben? Hány évesek voltatok, hogy történt?
A haveromat gyúrta le a barátnője aki 3 évvel alattunk járt a szakközépbe a haverom volt 19-20 év között a csaj még nem volt 18 de reggel este dugtak én meg 21-22 körül jártam
30/F.
Úgy tíz éves lehettem, amikor egyszer a városszéli kiserdő és a szántóföld közötti keskeny földúton bicikliztem és az erdő szélén egy tisztásnál le volt állítva egy motorkerékpár, mellette egy pléden a hátán feküdt egy nő, igazából csak a feje és a meztelen combjai látszottak, utóbbiak között pedig egy felöltözött férfi hasalt és erősen le-fel mozgott hörgésszerű hangokat hallatva.
Tudtam, hogy mi folyik ott, de meglepett, hogy ennyire sürgős volt nekik.
Azóta én is voltam már erdei tisztáson hasonló okból, de mi jobban vigyáztunk a diszkrécióra.
A Lupánál üldögéltem a Duna parton és láttam, hogy a túlparton a Szentendrei-szigeten kiköt egy motorcsónak. Szabad szemmel csak annyit tudtam kivenni, hogy ketten vannak rajta és mintha meztelenek lennének. És az egyikük csaj mert nagyon hosszú a haja. Volt nálam egy komoly távcső, amivel eredetileg madarakat akartam nézegetni. Megnéztem hát, hogy jól láttam-e...
Jól láttam. A hosszú hajú valóban csaj volt, méghozzá fiatal és nagyon szép. A másik egy idős pasas. (Gondolom kellően gazdag.) Mindkettő pucéron. Kikötés után egyből nekiálltak kufircolni a fedélzeten. Fényes nappal. Igaz senki sem járt arra, de távcsöves megfigyelésre szerintem ők sem gondoltak. A víz jól áthozta a hangokat is. Miután végeztek megmosdottak a Dunában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!