Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez férfiként csak nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez férfiként csak nekem fontos? Vagy azért vannak más pasik is akik "igényesek" erre?

Figyelt kérdés

Legutóbb nem jött össze egy alkalmim, illetve összejött volna, de nem volt nálunk óvszer és ezért nem feküdtünk le.

És meséltem a haveroknak, hogy mekkorát szívtam.. :D Ők meg mondták, hogy egy igazi barom vagyok, ki lehet ugrani előtte, stb.

De számomra nem is ez a lényeg, kapcsolatban mi is csináltuk megszakítással, de számomra nem a terhességtől való félelem miatt fontos az óvszer alkalmi kapcsoltnál, hanem azért, hogy lehetőleg ne kapjak el semmi olyat betegséget amivel később másokat megfertőzök.

Hozzáteszem gumival ezerszer rosszabb szexelni mint nélküle, de például ott a HPV amit férfiként simán hordozhatok úgy, hogy ki sem derül, és felelőtlenül megfertőzök egy nőt amitől mondjuk meddő lesz, szerintem ez csak felelősség kérdése.

De akárkivel beszélek az ismerőseim körében mindenki a gyerek ellen gondol a gumira.. meg teljesen abnormálisnak tart, hogy kihagytam egy nőt csak azért mert nem volt nálam gumi.

Lehet csak én gondolom túl, de szerintem ez alap dolog kellene, hogy legyen.

2019. febr. 21. 16:50
1 2
 11/11 Bummer ***** válasza:

Igazából általánosan nem gondolnak ilyenre se nők se férfiak.

Egy alkalminál ugye bizalom sincs, meg háttér ismeret, de igazából tartós párkapcsolatnál is a legtöbb embernek eszébe se jut hogy az első alkalommal mikor X idő után úgy döntenek hogy gumi nélkül akkor is bármi lehet. Nyilván kisebb eséllyel de lehet és senki nem lóbálja a másiknak a 2 napos orvosi leletét, hogy minden okés.

Igazából nincs ennek tudatos kultúrája, csak a pszichés és statisztikai esély nyugtatja legbelül az embereket és nem is gondolnak rá, pl. 3 év kapcsolat után is.

2019. febr. 21. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!