Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám a fogadásunkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a fogadásunkat "érvényteleníteni"?! = (! FONTOS!

Figyelt kérdés

Szóval... megpróbálom vázolni a szitut:

Az történt, hogy a barátnőmmel, egy nagyon hülye ötlettől vezérelve, lényegtelen is, hogy mi vitt rá, az tény, hogy kissé be voltunk csípve, legalábbis én val.szeg. jobban is, mint éreztem... és már bánom... szóval játszottunk ilyen 'szexuális pókert'.

A lényege az volt, hogy három kör 2–7 triple draw pókerjátékot játszottunk le, és megegyeztünk, hogy aki a három körből kettőt elveszít, az kompromisszumok nélkül teljesíti a másiknak egy szexuális kívánságát.

Én igazság szerint TUTI biztos voltam benne, hogy csont nélkül megnyerem, legalábbis két partit minimum. Anno fősulis szaktársaimmal amikor voltunk terepkirándulásokon, s szabadidőben játszottunk, én mindig csont nélkül nyertem a játszmákat. Most meg aztán pláne nyertes szituációnak tűnt volna az egész, mert hát... na, mégiscsak egy lánnyal szemben pókerezik az ember... még azon is csodálkoztam, hogy a szabályokat elsajátította.

RÁADÁSUL ez a fajta póker nem éppen a legkönnyebbek közé tartozik!! =/

Szóval ezt minden szempontból nekem kellett volna megnyerni, csĕssze meg!

Lényeg a lényeg, hogy.... hát nem! A hülye csajom az !első két kört! rögtön megnyerte, kb. fél óra alatt az egészet. =( Hogy hogy a rĕtkes büđös **** izébe csinálta, gőzöm sincsen. Aztán még a harmadik menetet is lejátszatta velem csak azért is, pedig így már tök mindegy volt.

Oké, idáig még nem is lenne gond, max. kicsit megalázó hogy a saját barátNŐM ver meg pókerben... gondoltam, egy lánynak úgy sincsen szexuális fantáziája, pláne ami olyan teljesíthetetlen lenne. Na bumm, mi történhet.

Háát... erre fogta, és a közös számítógépünkön, egy eldugott mappából - basszus, tehát ilyeneket guberált össze, én nem is gondoltam - megnyitott egy hülye pajzán népmesei gyűjteményt, és az egyik irományt kijelölve közölte, hogy én azt "fogom" teljesíteni.

Namármost, hogy lássátok mennyire egy elborult baromság az egész, bemásolom azt a bizonyos részt:

"A János elát szógáni egy nagyon fäszarági gazdaszszonhó. Vót neki egy lánya is. Meg nagyon rúgós lova vót, oszt a Jánosnak csak az vót a dóga, hogy a lovakat pucójja. Hát egy regge ekezdte vakarni a lovat, nagyon rúgott a ló, oszt a János szidta, hogy:

- Bäszom a gazdaszszonyodat vagy hétszé!

A gazdasszony meghallotta. Aszongya:

- Mit mondtá, János?!

- Szidtam a lovat.

- Ha tizennégyszé meg nem teszed, evesztetted az összes havi keresetedet!

A János nekiveselkedett, megtette tizenháromszó, a tizennegyedik má nem nagyon sikerűt.

- No, evesztetted, János, a keresetet!

- Maj megmondja a bíró!..."

Tehát ezt akarja velem lejátszatni, és kb. szóról-szóra. Tehát ha TIZENNÉGYSZER nem dugom meg egymás után, akkor egy havi keresetemet, úgy, ahogy van lenyúlja.

Persze kiröhögtem, azt hittem, hogy ez nála valami idióta humor.

Hát NEM. Annyira nem, hogy nekiállt hisztizni, hogy hogy képzelem, meg ilyen szemét megalázó módon taglalni (tudja, szemét módon, hogy mindig ezzel próbáltak megtörni, gyerekként is), hogy ha a fogadáskor férfi tudtam lenni, akkor veszteni is tudjak emelt fővel, stb.-stb.

Én mondtam neki, hogy legyen már észnél, olyan nincsen, hogy én egymás után tizennégyszer megdugom töretlen intenzitással... meg mégis mióta talál ki ilyeneket lány létére. Felejtse el, és egy havi fizumat se fogja elkölteni helyette, az az én félretett pénzem, amit spórolok is másra, nem kis ideje.

Erre ő hisztizve/fenyegetőzve kijelentette, hogy vagy "perkálok", vagy 14szer beleélvezek és addig nem állok fel, KÜLÖNBEN mind a PS3-nak, mind az XBOX-omnak (amiket a külföldön spórolt pénzemből vettem meg) "búcsút mondhatok, mert bármit is teszek, el fognak tűnni".

Úgy is próbáltam neki érzékeltetni, hogy azzal a perverz csibe fejével mégis mit gondol, az ő hülyeségeire nekem mikor lesz időm - PLÁNE erőm, ilyen baromságra?! Erre közölte, hogy "akkor kiveszek két nap szabadságot, őt nem érdekli, ahogy bírom oldjam meg"

o.O Én meg csak így néztem, hogy MIIIII?! WTF!

Lényeg a lényeg, hogy én ilyen faxsággal nem fogok játszadozni, nem fogok mindenben úgy táncolni, ahogy ő azt az életszerűtlen fejecskéjében elképzeli!

Ha viszont a PS3-al és/vagy az XBOX-ommal hülyeséget csinál... azzal az illetővel, akár Ő akár más... minden könyörület szakad.

Úgyhogy, márcsak igazából az ő érdekében is, jobb lenne, ha "jobb belátásra" tudnám téríteni. Légy szíves mondjatok valami ötletet, amivel erről az egész őrületről lebeszélhetem. És lehetőleg ma estig kéne meggyőznöm. =/

Köszi minden normális kommentelőnek.

2019. febr. 13. 12:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
igazán nyomorult vagy fiam
2019. febr. 13. 12:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

ez vagy kamu, vagy csak egy töketlen kisfiú vagy

vesztettél és most rinyálsz, hogy kevés vagy és még örülhetsz, hogy épp nem egy hajléktalant kell leszopnod, vagy egy öreg nénit/bácsit kielégíteni

1 havi pénzedért sírsz meg a konzolokért, mondjuk elég kamu gyanús, külföldön ha jól osztottad be a pénzed, akkor nem sokat kellett várnod a konzolra, hisz ma már kb utánad dobják

2019. febr. 13. 12:19
 3/18 StevenUp ***** válasza:
96%
3 percet vett el az életemből ez a sz*r... Ezt mikor és hol tudom visszaigényelni?
2019. febr. 13. 12:19
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Sok a blabla, oszt semmi értelme!
2019. febr. 13. 12:23
 5/18 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Nem is tudom hol kezdjem. Ahhoz, hogy kitalált sztori legyen, ahhoz nagyon beteg embernek kell lenni. Ahhoz, hogy ez megtörtént sztori legyen, még betegebb embernek kell lenni. Ha valós, akkor rohadtul nem vagy egy agysebész, több sebből is vérzik, hogy mekkora lúzer vagy. Egyrészt belemész egy olyan fogadásba, ahol 100%-ig biztos vagy a győzelemedben, mindezt teszed egy 2-7 TD-ba. Egyáltalán nem csak rajtad múlik, hogy behúzol e ott 3/2 gamet HU, versenyt is lehet vele nyerni alap szabályok tudásával. Az, hogy ezzel nem vagy tisztában gáz. Az meg még gázabb, hogy úgy fogadsz rá, hogy szinte biztos vagy magad sikerében. Az még gázabb, hogy amikor elveszted úgy írsz róla, hogy "elvert a barátNŐM" azaz szégyelled, hogy egy nőtől kaptál ki, lenézve őt és a női nemet. Hát ha így állsz hozzá van egy rossz hírem, a csajodnak NŐ létére több agya van, mint neked. Ahhoz meg még elburultabb aggyal kell rendelkezni, hogy PS és Xbox konzolod is legyen, az meg, hogy még a nődnél is többet érjen, hát.... Összegezve, bróbáltad átverni a nődet és fogadni valamire amiben biztos voltál, mert lenézted őt. Elveszítetted a fogadást és most nem vállalod a következményeit. Így jártál, lúzer vagy! És nem azért, mert elbuktál 3-ból 2 TD-t.
2019. febr. 13. 12:25
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
14 éves csíra meséi aki ráadásul már most nőgyűlölő. Grat
2019. febr. 13. 12:43
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
És most itt láthatjuk a tévé ,és számítógép által felnevelt panelgenerációt. Csodálatos.
2019. febr. 13. 13:01
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
Elvesztetted a fogadást akkor most álljad. Ha meg vesz ki szabadságot a csajod, akkor 1 teljes nap alatt csak megoldod 14-szer hogy elélvezzél. Ha meg nem sikerül add neki a pénzt. Simán lehet hogy ha látja rajtad hogy állod a fogadást, akkor megsajnál és vissza adja. Ne legyél már hülye
2019. febr. 13. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Eriggggy már a fszba innen
2019. febr. 13. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

Én bevennék valami turbó tabit azt úgy adnék neki hogy már ő kérné hogy hagyjam abba.

14x

:)

Amúgy dugd egy jó órán át, azt meglátod mi lesz.

Meg aztán színlelhetsz is párat a 14 ből :D

2019. febr. 13. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!