Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki együtt maszturbált ellenkező nemű barátjával, barátnőjével?

Figyelt kérdés
Vagy megfordul ez egy normális ember fejében?

2019. febr. 21. 11:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%

Eloben keptelen lennek. Ha kivanok ot, akkor szex egymassal, ha nem kivanom, akkor semmi hasonlo.

Videon is kenyszerbol, foldrajzi tavolsag, szemelyes talalkozas eselytelensege miatt. Innen senki, kosz.

2020. febr. 11. 15:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez azert furcs, mert lanykent vagy nem birnam ki szex nelkul, vagy ha annyira nem kivanom, ilyen helyzetbe nem kerulnek vele.

Szoval csak ugy magaban lenne furcsa.

2020. máj. 1. 15:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a legjobb barátnőmmel csináltam, egy ágyban, de külön, egymástól elfordulva. Azóta is kerüljük a témát, tizenévesek voltunk.:D

20/L

2020. máj. 2. 21:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt, tinikent amikor o nem allt keszen a szexre.
2020. szept. 5. 08:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Egy jó barátom társaságában történt ilyen velem, ifjú koromra emlékeztető "kamozásban" voltunk aztán úgy döntöttünk, hogy ránk fér egy kis móka. Nem volt sem furcsa sem kellemetlen, a barátságunk a közös biszexualitásunk tényével kezdődött, így mondhatni mindig is szexuális alapokra épült ez a barátság.
2021. febr. 16. 20:19
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen, volt már

kíváncsi voltam, szóval ilyen csere-bere volt egy barátommal

2021. febr. 17. 10:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Volt ilyen
2022. febr. 12. 12:30
 28/28 anonim ***** válasza:

Igen. Nem is egyszer.

Volt amikor szex lett a vége, de olyan is volt, hogy a lànynak volt baràtja, és nem akarta velem megcsalni, ezért csak maszti volt.

2022. febr. 12. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!