Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki együtt maszturbált ellenkező nemű barátjával, barátnőjével?
Figyelt kérdés
Vagy megfordul ez egy normális ember fejében?2019. febr. 21. 11:28
21/28 anonim válasza:
Eloben keptelen lennek. Ha kivanok ot, akkor szex egymassal, ha nem kivanom, akkor semmi hasonlo.
Videon is kenyszerbol, foldrajzi tavolsag, szemelyes talalkozas eselytelensege miatt. Innen senki, kosz.
22/28 anonim válasza:
Nekem ez azert furcs, mert lanykent vagy nem birnam ki szex nelkul, vagy ha annyira nem kivanom, ilyen helyzetbe nem kerulnek vele.
Szoval csak ugy magaban lenne furcsa.
23/28 anonim válasza:
Én a legjobb barátnőmmel csináltam, egy ágyban, de külön, egymástól elfordulva. Azóta is kerüljük a témát, tizenévesek voltunk.:D
20/L
24/28 anonim válasza:
Volt, tinikent amikor o nem allt keszen a szexre.
25/28 anonim válasza:
Egy jó barátom társaságában történt ilyen velem, ifjú koromra emlékeztető "kamozásban" voltunk aztán úgy döntöttünk, hogy ránk fér egy kis móka. Nem volt sem furcsa sem kellemetlen, a barátságunk a közös biszexualitásunk tényével kezdődött, így mondhatni mindig is szexuális alapokra épült ez a barátság.
26/28 anonim válasza:
Igen, volt már
kíváncsi voltam, szóval ilyen csere-bere volt egy barátommal
28/28 anonim válasza:
Igen. Nem is egyszer.
Volt amikor szex lett a vége, de olyan is volt, hogy a lànynak volt baràtja, és nem akarta velem megcsalni, ezért csak maszti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!