Ovu előtti/utáni hányadik napon voltatok együtt, és milyen nemű lett a pici?
Figyelt kérdés
Mostanában sok helyen hallom, hogy ha ovu előtt történik az együttlét, nagyobb eséllyel lesz lány a baba, és ha ovukor vagy utána picivel, akkor fiú lesz.
Mennyi igazság van ebben?
2018. márc. 12. 09:44
1/12 anonim válasza:
Első két babánál nem figyeltem. Harmadiknál úgy jött ki a lépés, hogy csak ovu előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni, kislány lett. Negyediknél ovu előtt is és ovu napján is voltunk együtt, kisfiú lesz! :) Nálunk bejött, van akinél nem! :)
2/12 anonim válasza:
Ovu után 3 nappal lány. Csak statisztikai eltérés van, egyáltalán nem biztos, hogy olyan nemű lesz.
3/12 anonim válasza:
Ovu elotti napon és aznap is egyutt voltunk. Fiú lett
5/12 anonim válasza:
Ovu után 3 nappal nem lehet teherbeesni. A kiszabadult petesejt maximum 24 ÓRÁIG termékenyíthető meg!
Mi ovu napján voltunk együtt és lány lett. Most ovu elötti nap, kíváncsi vagyok mi lesz, nemsokára kiderül:).
6/12 anonim válasza:
Én csak véletlenül tudom, hogy mikor volt ovum, mert pont voltam egyéb ok miatt egy kontrollon. Ovu előtt 4 nappal voltunk együtt utoljára. Lány lett, bár mi már azon is meglepődtünk, hogy így terhes lettem.
7/12 anonim válasza:
Ovu előtti napiból fiunk lett.
Mikor pedig ovu előtt 5 (!) nappal voltunk együtt lányunk lett. Ezen mi is meglepődtünk.
Mostbis próbálkozunk, hó végén kiderül jön-e baba. :)
8/12 anonim válasza:
Ovu elott lany 11 eves
Ovu napjan fiu 1 eves
Ovu napjan fiu (apr.24-en jon)
Tudatosan terveztuk a nemuket.
Meg egy kislanyt szeretnenk
9/12 anonim válasza:
Nálunk mind a kétszer bejött ez az elmélet!
(1 lány, 1 fiú)
10/12 anonim válasza:
Ovu előtt két nappal és ovu napján voltunk együtt, kislányunk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!