Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha párok kicsit szednek magára, ha kb egymagas veletek, rajtatok meg semmi felesleg?
Figyelt kérdés
Ez mennyire zavaró? Pl 170cm-nél hány kiló lenne már zavaró nektek?2019. febr. 21. 00:31
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
teltebb barátnőmnél lehet zavart volna, volt rajta elég, átlagosnál alkatú barátnőimnél kifejezetten izgatott
3/8 anonim válasza:
Az nagyon jó akit az egyes linkelt. Kb nálam is az a határ
4/8 anonim válasza:
Nem lenne gond, elfogadható kategória maradna.
5/8 anonim válasza:
Elhiszed, hogy a francba se tudom, egy "normális" testalkatú nő hány kilós? :D Attol fugg, alapbol mennyire vagy vékon. Ha vekony vagy, akkor akár 15 kilo is, ha erosebb, akkor fogjuk rá hogy 5. De hát ez inkább a valos kinézet kérdése. Es eleve minden pasi mást akar, ki teltebbet, ki vékonyabbat.
6/8 anonim válasza:
Engem nem zavar, én is liftezek, de a jelenlegi párommal is délután folyamatosan tornázunk kicsit. Már úgy hozzászoktunk,hogy nem igazán tudjuk jihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!