KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Vannak olyan emberek akiket...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek akiket Ă©rdekel a csak szex kapcsolat? 😊

Figyelt kérdés

MĂ©g sosem probĂĄltam dehh az utĂłbbi idƑben Ă©rdekelni kezdett😊â˜ș

18L

2019. febr. 19. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** vĂĄlasza:
Sokan Ășgy is beveszik. :D Na meg am is, miĂ©rt csinalna ingyen ha pĂ©nzt is kaphat Ă©rte.
2019. febr. 20. 02:14
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/17 anonim ***** vĂĄlasza:
74%
Engem Ă©rdekel! Ment a privi! ... ja nem 😂
2019. febr. 20. 06:47
 13/17 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

Ha a kérdés komoly és nem troll:

KĂ©rdezƑ: vannak ilyen emberek, ellenben nem mindegy kivel csinĂĄlod. Neked lĂĄnykĂ©nt van egy olyan hĂĄtrĂĄnya, hogyha nem jĂłl vĂĄlasztod meg a partnert rossz hĂ­redet kelti. Igen, ez mĂ©g a mai vilĂĄgban is Ă­gy van. EzĂ©rt ilyet olyannal Ă©rdemes, aki egyĂ©bkĂ©nt nincs benne abban a körben ahol te nap mint nap mozogsz (csalĂĄd, barĂĄtok, kollĂ©gĂĄk stb... között ne jelenjen meg) S ez inkĂĄbb akkor lesz gond amikor az a kapcsolat valamiĂ©rt vĂ©get Ă©r. Mert amĂ­g hozzĂĄfĂ©r a puncidhoz, a szĂĄdbaĂ©lvezhet, nyalhat stb addig szĂ©p a vilĂĄg. Ha bĂĄrmiĂ©rt vĂ©get Ă©r ez, mondjuk talĂĄlsz egy olyan pasit akit szeretsz, akkor elĂ©g ha csak a havernak eldumĂĄlja, hogy egyĂ©bkĂ©nt tĂ©ged lehet dugni csak Ășgy, alkalmilag mert Ƒ hĂĄnyszor megtette, s csak ennyi volt.

Sajnos mĂ©g ez a vilĂĄg ilyen hĂ­msoviniszta. SzĂłval körĂŒltekintƑen kell eljĂĄrnod. A te korodbeli lĂĄnyok ilyen dolgokat szeretƑkĂ©nt szoktak megtenni, mert akkor kap egy tapasztalt pasit, nem köti le magĂĄt de mĂ©gis van szex, s nem olyan ami kiderĂŒl. Hidd el egy nƑs pasi nem dumĂĄl errƑl mĂ©g a haverjĂĄval sem.

42F

2019. febr. 20. 07:03
 14/17 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
Vannak! Engem is mondjuk Ă©rdekel a kĂ©rdĂ©s hogy milyen srĂĄcot keresel mennyi idƑs stb mik az elvĂĄrĂĄsok..
2019. febr. 20. 07:11
 15/17 anonim ***** vĂĄlasza:
13. vagyok: mi nem volt IGAZ a vålaszomban, hogy így le kellett pontozni? ... hm..... tényleg csinålni kellene valamit az olvasås oktatåssal ebben az orszågban.
2019. febr. 21. 07:01
 16/17 anonim ***** vĂĄlasza:
Vannak, de innen soha nem akarnék. 20L
2019. febr. 22. 10:47
 17/17 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Én viszont mĂ©g mindig keresek😉😉😄😘😂😂
2019. mĂĄrc. 12. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!