Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt ahol a vagina formákat valódi képekkel mutatják be?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés de ne kövezzetek meg csak kíváncsi vagyok. Szóval eszembe jutott hogy ugye van sok féle forma meg kinézet (baba, saláta meg stb) így kiváncsi vagyok vajon az enyém melyik tipusba tartozhat. Lehet rossz kategóriába írom de nem tudom hova írhatnám ki .
Légyszi ha lehet ne pervezek írjanak ide hanem az aki tud is a kérdesemre válaszolni.
Privátra nem válaszolok.
2019. febr. 19. 23:09
1/3 anonim válasza:
Egy szimpla Google kereswéssel pillanat alatt találhatsz ilyen összehasonlító képeket. Bár pontosan olyanból csak egy létezik, és az egyedül neked van...
2/3 anonim válasza:
Vagy feldobsz ide egy képet és kapsz rá választ, hogy a tiéd milyen. Ugye nem hiszed, hogy egy ilyen kép alapján felismer bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!