Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanezt megtörténhet?
Megpróbálom érthetőbben: Meglehet,hogy az volt a hiba a korábbi kapcsolatomban,hogy nem izgatott fel megfelelően és nem fektetett rám túl nagy hangsúlyt és ezért nem éreztem semmit és ezért nem volt jó vagy azért,mert végzek onkielegitest segedeszkozzel? (Nem vibrátort használok,tehát nem arra kell gondolni,hogy megszoktam azt az érzést amit a rezgő vibrator okoz és azt a penisze nem tudta helyettesiteni)
Tehát vissza kanyarodva... az a kérdésem,hogy felmerülhet-e ugyanez a probléma úgy is,hogy a párom megfelelően felizgat és rám koncentrál?
Ne az exeddel szerzett ,,rossz" tapasztalatodra gondolj. Vele ugy volt ahogy irtad, de nem biztos, hogy vele is ugy lesz. Engedd el magad en is ezt tudom mondani, es a gondolatot is, azt a fajta ,,felelmed", hogy vele sem fogsz erezni semmit, ugyanis ez nem biztos.
Az onkielegitest meg csokkentsd.
33N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!