Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon éves lányok körében milyen fétisek ismertek?
Csak arra lennék kíváncsi, hogy például a feedee vagy más fétisek mennyire ismertek.
Akit ez nem érdekel kérem ne írjon!
A válaszokat előre is köszönöm szépen! :)
Vann abban is valami amit írsz. Bár aki ezeket érti neki biztos, hogy van. :)
De a felvetésed jogos. :)
A FÉTIS: Szexuális tárgy; a nemileg kívánt személy testrésze vagy tárgya, amely az erre gerjedő személy nemi vágyát előidézi vagy fokozza.
FEEDEE: egy olyan szereplő egy szexuális kapcsolatban aki eszik vagy etetik.
Nem biztos, hogy a legjobb megfogalmazása de, ha tud valaki jobbat azt is szívesen fogadom.
Köszönöm a felvetésedet kedves 1!
Én annyit pontosítanék, hogy a fétis nem csak tárgy vagy testrész, hanem szituáció is lehet, tehát adott helyen vagy szituációban fokozottan felizgatja a látvány. De ha tévedek, javítsatok ki. Viszont ha nem fétis, akkor nem tudom, mi az, ami a szituációval függ össze.
A kérdésre válaszolva: szerintem azok a lányok tudnak ezekről, akik valamiért találkoztak vele, vagy eleve érdekli őket a téma és ezért utánaolvastak. Szóval tippem szerint úgy jó 50%-uk a huszonéves lányoknak hallott már a fétis fogalmáról, még kisebb részük hallott valószínűleg a feede-ről.
Mióta okostelefon van, meg internet, elég sok fetisshh ismert náluk.
Egyébként a kérdés konkrétan az ugye, hogy a huszonéves lányok közül hányat érdekel az etető fetisshh.
És vannak olyan forumok ahol ilyen lányokkal lehet beszélgetni?
Sok kérdésem lenne de nem tudom, hol kereshetnék hozzá úgymond ebben jártas korombeli lányt.
Több fétist ismerek
De olyan fétis mint a amit Te írsz hogy etetés,egész hízás hízlalás már kicsit sok és már betegnek tartom h valaki arra izgul hogy valaki betegre zabálja hízlalja magát
Mert egy túlsúlyos ember nem egészséges
Szóval azokat a fétiseket ami testi lelki ártalmat okoz a másiknak azt elítélem.
De pl a láb,latex,bőr,kéz stb fétissel nincs bajom
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!