Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zorbitális szexnél mostanában mindig bepisilek miért lehet? 22 l
Eddig sosem fordult elő a záróizmaim a szex után mindig összehúzodtak ,de mostanában amikor csináljuk a barátomal Valentin napkor is csináltuk és nem tudom visszatartani a vizelettet.
Van olyan hogy már amikor behatol a húgycsővembe már akkor érzem hogy baj van ,megsérülhetett a húgyhólyagom a sok zorbitális szextől?
Szóval.volt itt mát gyk-n kaki szex, pisi szex, okádós szex,egyszóval minden. De ez nekem is új. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy a 14 centis farkú kics kérdések halmazaibn nem lehet új a nap alatt.
Komolyan néha annyira degenerált emberekkel találkozok még így neten is, hogy az már fáj.
Kérdező. Most komolyan. Miért nem lehet a vaginádat használni arra amire való?
Inkább ne is válaszolj. Megyek dögleni...
Méghogy zorbitális... Jézus gyere le....
19#
Akkor kérdezem én miért nem lehet a vaginát használni a végbél helyett?
Miért nem lehet a vaginát használni a száj helyett?
Igen tudom én hogy amit mi csináltunk a párommal az kicsit bizarrnak hangzik mert a húgycső nem arra lett kitalálva ,de kell a változatosság kellennek ilyen játékok a nemi életbe hiszen ez nélkül el laposodna a kapcsolatunk.
Egyébként sok pár csinálta már húgycsőbe ha beírod ide a gyakorira a keresőbe hogy Zorbitális. Akkor meglátod nem csak én tettem fel ezt a kérdést hanem többen is tehát valószínűleg más is csinálja rajtunk kívül.
Mi szeretünk a párommal kiprobálni új dolgokat csak most úgy érzem tényleg megsérült ott valami mert azóta volt olyan hogy picit véres volt a vizelettem de remélem nem komoly lehet hámsérülés lehet ez persze előfordulhat sima vagienális szexnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!